Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

U čemu je razlika između talismana i amajlije?

Talismani nose različite energije, izrađuju se u određeno vreme za određene osobe i treba ih čuvati da ih drugi ne vide kako ne bi bili pod uticajem tuđih energija. Amajlije se nose vidljive i kao takve nose pozitivne energije. Vama su verovatno poznate razne amajlije u vidu privezaka, ključeva, bubamara, delfina, slonova, Fatimine ruke, Fatiminog oka, meseca, krsta, sunca itd. Dakle, oni svojom simbolikom nose određene energije i njihove vibracije pružaju zaštitu osobi, i to im je jedina namena, za razliku od talismana koji mogu pružati zaštitu ili pomagati u ostvarivanju određenih želja.

ivan-gotal-kontakt

Talismane se često povezuje s magijom. Koliko je to tačno?

Talismane često koriste oni koji se bave crnom magijom i zloupotrebljavaju moć povezivanja sa duhovnim bićima za loše namene. Često za to upotrebljavaju i zloupotrebljavaju arapske zapise, vefkove, kao i mnoge druge talismanske moći.

Kako se talismani mogu primenjivati?

Talismani se koriste kao dodatna energija koja pokreće pozitivne događaje i ishode ili neutralizuju postojeće zle i negativne energije koje su nastale zbog sopstvenih blokada, kao i zbog loših namera, misli i delovanja drugih prema vama, raznim moćima ljudi koji se bave crnom magijom.

Kako se može naručiti osobni talisman?

Osobni talisman možete naručiti posle detaljne analize vaše ličnosti, vaših situacija i potreba, kod mene lično. Talismane izrađujem za zaštitu prostora od loših energija, za zaštitu od namera drugih prema vama, za pokretanje energije kroz realizaciju vaših ličnih želja iz bilo kojeg područja života.

Talismani su rezervoari i transmiteri energije koja menja i transformiše lošu energiju. U zavisnosti od toga s kakvom energijom su napunjeni, takvom energijom i zrače i deluju. Postoji više vrsta talismana: oni koji deluju kao zaštita i nose se uz sebe, pa ih kao takve zovemo i amuletima, i oni se obično nose na vidljivom mestu. Mnogi nose amulete u obliku krsta, srca, ključa, slona, delfina i sl.

cta-talisman-ivan-gotal-kontakt

Kao takvi, svojom vibracijom deluju pozitivno, a posebno oni koji su dodatno energizirani imaju bolju snagu zaštite. Moguće je energizirati ih planetarnim energijama, kosmičkim energijama ili duhovnim energijama. Ista stvar je i sa talismanima, ali razlika je u tome što se talismani izrađuju u određeno vreme dana ili noći, u određenoj planetarnoj situaciji, i sa određenim materijalima i energijama s kojima se talisman oplemeni.

Te energije mogu biti numerološke, planetarne, duhovne i mogu biti opšteg karaktera da deluju na podizanje vaše energije celog vašeg energetskog tela, sve do energiziranja vaših posebnih želja koje svakako moraju biti dobronamerne. Dakle, pri izradi talismana vodi se računa o ličnoj želji, odnosno radi se o tome da se materijalizuje misao koja je sa pozitivnim namerama.

Uz tu energiju transformacije uvek koristim energije četiri elementa, kao i molitve anđelima kao dodatni element koji deluje na duhovnim nivoima, kao i energije bilja, energije brojeva, planetarnu i kosmičku energiju. Talismani se mogu koristiti kao transformatori energija koje je neko učinio delujući crnim zlim silama, magijskim energijama zla – urokom ili zlim pogledom i nagazima – neutralizujući i oplemenjujući energije preoblikuju ih u zdrave pozitivne energije, transformišući zlo koje je napravljeno u dobru zdravu energiju.

ivan-gotal

Takođe, talismani služe za ostvarivanje određenih želja kroz vaše postupke, kao pomoćna energija koja će vam dati snagu i pokrenuti energije sreće da uspete u vašim situacijama. Talisman kroz vaš postavljeni cilj i želju pokreće dobre vibracije da biste vi kroz vaša delovanja uspeli u svojim namerama i postavljenim ciljevima.

Talismani ispunjeni raznim kombinacijama energija povezuju se sa duhovnim bićima – duhovnim zaštitnicima koji vam pomažu da prebrodite loša razdoblja sa sretnim ishodima i da vaše želje materijalizuju uz vaše delovanje.

Što sve talisman može “ispuniti”?

Talisman ne ispunjava želje, nije to čarobni štapić. On pokreće energije koje olakšavaju vama da lakše delujete, da se kroz vaše delovanje pokrenu srećne okolnosti. Energije koje su ugrađene u njega, počev od duhovnih anđeoskih molitvi, numeroloških, planetarnih, kosmičkih energija i čak i energija bilja i kristala, za neke talismane čine to da vam se otvaraju moćne energije Božanske univerzalne energije uz duhovne vodiče i sa tim vas oslobađaju svih zlih i loših energija koje su vam napravile blokadu u životu ili u određenim situacijama. Na taj način vam “ispuni želju”, odnosno stvore se uslovi za materijalizaciju vaše misli, želje.

Može li jedan talisman biti za jednu želju ili se može “programirati” talisman s više želja?

Talisman se uobičajeno radi za jednu želju, osim onih talismana koji rade neutralizaciju koncentrisane zle energije gde se radi na svim životnim segmentima neutralizacija i određena želja.

tasliman-ivan-gotal

Kako se uopšte odredi želja za talisman?

Želja za talisman se određuje nakon analize šta je prioritet i šta će pokrenuti i ostale segmente života. Koliko bi ta želja donela pozitivan razvoj svih životnih situacija. Na primer, možete poželeti da dobijete kredit, ali šta će ta rata kredita činiti dalje u vašem životu, koliko odricanja, štete, neraspoloženja i blokada, to je veliko pitanje, zar ne? Dakle, uvek se vodi računa da ta želja kasnije ne bi stvorila loše situacije.

Koliko treba vremena da talisman ostvari neku želju?

Različito je vreme delovanja energija i svrha traženja talismana, pa je i delovanje različito. Uglavnom, njegovo delovanje je od tri dana pa čak i do tri meseca kod izuzetno teških situacija.

cta-talisman-ivan-gotal-kontaktivan-gotal-talismani-part2

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro