Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za ožujak 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde. Veljača nas je poslala na naš veseli put s punim mjesecom u Djevici i izravno usmjerenog Merkura, postavljajući naš kozmički kurs za novo fokusirane i produktivne, ali pomalo ponizne, klime. 

 

OVDJE PROČITAJTE MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2021. 


Unatoč sanjivosti koja prati sezonu Riba, osjetit ćemo nalet energije kako počinje ožujak - a bujna planetarna akcija koja tek slijedi ovog mjeseca dodatno će potaknuti našu želju da skinemo neki teret s leđa.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 


Mjesec započinje kada se Mars, Vaš vladajući planet, useljava u Vašu kuću komunikacije i informacija. Govoreći svoje mišljenje i tražeći ono što želite, već ste prilično lako iskoristili prednosti Vašeg vatrenog znaka, ali ovaj tranzit uklonit će bilo kakvu dugotrajnu sumnju u to područje Vašeg života. 

Usmjerite svoje napore na svakodnevni posao, poslove i interakcije. To se može činiti kao težak svakodnevni zadatak, ali ako krenete ovim putem doći ćete do najvećih nagrada. Pozitivno ćete zasjati dok se suočavate sa svojim popisom obaveza i usmjeravate pažnju na grupni chat, impresionirajući one oko sebe u procesu. Možda se to neće moći mjeriti s Vašim entuzijazmom, ali nemojte to uzimati k srcu.  

Početkom mjeseca moći ćete ostvariti jedan od svojih najtajnijih snova. Čut ćete nešto o čemu ste dugo sanjali ili ćete uspjeti u financijskom pothvatu za koji se činilo da je gubitak. Osim toga, moći ćete riješiti zagonetku koja je uključivala određenu osobu u Vašem neposrednom okruženju.
Dobivene informacije će Vas prilično zaprepastiti!

Stoga, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Pripremite svoje najčvršće rukovanje i najpobjedniji osmijeh, Bikovi. Ovaj mjesec je Vaša prilika za pridobivanje novih ljudi i općenito utjecaja na ljude. Vladajuća planeta Venera preselila se u Vaš sektor karijere krajem prošlog mjeseca i Vaše će interakcije na poslu biti prožete energijom koja zagrijava srce veći dio ožujka. Gledano u jednom smjeru, ovaj je tranzit Vaša prilika da ponovno otkrijete (ili prvi put shvatite) ono što zaista volite u svom poslu. Možda su to Vaši suradnici ili način na koji se osjećate nakon posebno produktivnog dana. 

Gledano u drugom, malo ciničnijem svjetlu, imati Veneru u zoni karijere znači imati dodatnog šarmantnog poticaja.  Primjer, kad je riječ o pregovorima s osobama na višim pozicijama ili umrežavanju obećavajućih veza. U svakom slučaju, ovaj tranzit možete preokrenuti u svoju korist ako želite! 

Bit će Vam puno bolje ako ne poduzimate rizične pothvate, stoga slijedite usvojeni plan. Savršeno je vrijeme za organizaciju svih Vaših poslova koje ste u posljednje vrijeme ozbiljno zanemarili. 

Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje! 

 

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 


Prošli mjesec je retrogradni Merkur isprobao Vaše strpljenje i testirao Vašu odlučnost, ali nebo će u velikoj mjeri nadoknaditi ta kašnjenja i frustracije. Naime, 3. ožujka Mars će se useliti u Vaš znak i poslužiti kao nebeska poveznica za kojom ste čeznuli, prožimajući Vas energijom. Uz to, i motivacijom i samopouzdanjem da uspijete potpuno sami.

Riješite se svoje sramežljivosti i postavite svoja očekivanja koliko god visoko želite. Ovaj mjesec želi da objema rukama preuzmete upravljanje svojom sudbinom. Ako ste se prošlog mjeseca vrtili u krug, vratite se do posljednjeg puta kad ste se osjećali na putu prema svojim ciljevima, a zatim udarite po gasu. 

Ako je put pred Vama teži nego što se sjećate, ostanite čvrsti do mladog mjeseca 13. Ova mjesečeva faza pomoći će Vam da razjasnite svoje ciljeve u karijeri i izravnati neke neravnine na putu. Merkur  će se preseliti u Vašu radnu zonu nekoliko dana kasnije - 15. i otkriti točno kako možete iskoristiti svoj dar da biste se istakli.

Dok provodite svoju karizmatičnu magiju, imajte na umu da ideja upravljanja i uspjeh Vaše osobne definicije napretka, u nekom trenutku mogu odstupati.

Stoga već danas nazovite savjetnicu Tatjanu na kodu 585 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje putem tarot karata!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

SMS astrolog
Postavite pitanje i naš astrolog će Vam odgovoriti u najkraćem roku!

0/160

Pošalji

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Ožujak započinje mirno, Rakovi, dovodeći Vas u ponovno izgradnju i preusmjeravanje duševnog stanja. Nakon prilično mučnog retrogradnog Merkura prošlog mjeseca, Vaše je pravo da Vam treba tjedan ili dva za punjenje i obnavljanje. Da, to znači da se odlučite za omiljenu ambijentalnu TV emisiju, ali to znači i razmisliti o svojim odlukama od posljednjih mjesec dana i pregledati kamo su Vas dovele. 

Ne dopustite da ovaj način razmišljanja otvori puteve bespotrebnog žaljenja. Radije se obratite nedavnoj prošlosti kako biste je obavijestili o Vašoj neposrednoj budućnosti. Ovo je lijep trenutak da se uvjerite da ste na dobrom putu i, ako je potrebno, ispravite kurs prije nego što nastavite dalje.

Sezona Ovna, koja započinje 20., nastavit će ovu temu, jer je to Vaša godišnja prilika da se prijavite sa svojim profesionalnim napretkom. Kad se Venera sljedećeg dana pridruži suncu u Vašem sektoru karijere, Vaše misli će se posebno okrenuti društvenim vezama koje ste stvorili na radnom mjestu i načinu na koji Vam oni služe.

Možda je i Vaša radna kolegica draga prijateljica i izvan ureda. Možda ste napokon pronašli mentora od kojeg možete puno naučiti. Ili je moguće da upoznajete pravu osobu koja će Vam pomoći na glavnom nivou i malo Vas približiti Vašim dugoročnim ciljevima.

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za područje ljubavi i karijere!

 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Mladi mjesec stići će 13. i zatražit će od Vas da pregledate sustave koji se spajaju i koji Vam pružaju potporu. Možda ćete otkriti da se oslanjate na kombinaciju vlastitih napora i napora drugih. Možda Vaše drage osobe, Vaših roditelja ili Vaših prijatelja. Oduprite se porivu da prosudite kako gajite osjećaj sigurnosti i dugovječnosti ili tko Vam pruža te osjećaje. Umjesto toga, ovaj bi Vam tranzit trebao pomoći da što objektivnije utvrdite je li Vam ugodno s trenutnim razmjenama ili ste nakostriješeni dojmom da nešto dugujete - ili Vam se duguje.

Sunce se 20. mjeseca kreće u znak Ovna, gdje će ostati mjesec dana. Generalno, ovo je prekrasno vrijeme za daleki put ili bavljenje novim, prosvjetiteljskim hobijem koji Vas izlaže novim, prosvjetljujućim ljudima. Vaše su kretanje i interakcije trenutno ograničeni, ali obogaćivanje još uvijek možete pronaći u neposrednoj blizini. 

Sljedećih 30 dana osjećat ćete se mnogo korisnije ako proširite vidike od kuće, možda pridruživanjem klubu knjiga ili dodavanjem rijetke biljke u svoju kolekciju. Osjetite izazovan način koji pozdravlja rast, Lavovi.

Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Ladu na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam je predati!

 

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

KONTAKTIRAJ SAVJETNIKA: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min);

 

saznaj-buducnost

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 
Kako ovaj blještavi mjesec započinje, sjetite se uzemljive poruke prošlomjesečnog punog Mjeseca koji se dogodio u Vašem znaku. Sposobni ste, čak i kad su šanse protiv Vas, čak i kad se glas u Vašoj glavi okrene prema oštroj samokritici, Djevice.

Ako i dalje propitujete svoj potencijal, označite svoj kalendar za 3. kada će se Mars preseliti u Vaš sektor karijere. Umjesto da opovrgne Vašu sumnju u sebe, ovaj će ga tranzit jednostavno utopiti, ističući Vaše ambicije i tjerajući Vas da djelujete. 

Nešto ste željni učiniti; izvršiti projekt strasti, zahtijevati svoju nagradu. Ali, tu želju obično sprečava urođena želja Vašeg znaka za poliranjem i usavršavanjem. Samo ovaj put, zanemarite taj instinkt i vidite što će se dogoditi, Djevice. Vjerojatno će uslijediti priznanje i nagrade i, što je još važnije, preispitat ćete što znači biti zadovoljan s trenutnom situacijom. 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop!  

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE! 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Spremni ste za pojednostavljivanje i definiranje svakodnevnog rada, Vage? Nakon glatkog početka ožujka, zahvaljujući nemalom dijelu prošlog mjeseca prizemljenog punog Mjeseca u Vašoj kući privatnosti, imat ćete dvije sjajne prilike da se usredotočite na svoj posao, i rutine s obnovljenim fokusom.

Prva će doći 13. u tandemu s mladim Mjesecom, koji će Vam pomoći da uvidite gdje bi trebali biti Vaši zdravstveni prioriteti i gdje možete ublažiti pritisak. Druga će stići 15., kada se Merkur useli u Ribe i najavi nove aktivnosti u Vašem svakodnevnom životu. Ključ će biti dobra organizacija kako Vaš popis obaveza raste.

Pun Mjesec 28. održat će se u Vašem znaku, ističući sav posao koji ste obavili u posljednjih mjesec dana - i, što je možda još važnije, zašto su ti napori važni za slavlje. Poput Vašeg susjednog znaka Djevice, i Vi ste skloni pomalo perfekcionizmu, Vage. To  Vas može prisiliti da si uskratite pohvale ako se Vaša očekivanja ne ostvare u potpunosti. Neka Vam ova lunarna faza bude podsjetnik da budete nježniji prema sebi.

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljno proricanje za budućnost!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021.

 

Možda je vani sivo i mračno, ali zvijezde Vam nude proljetni predah duše. Ne samo da je Sunce u Vašoj kući zadovoljstva otkako je sezona Riba započela prošlog mjeseca, već će ga mladi Mjesec posjetiti 13. Merkur će se također pridružiti 15. Kao rezultat, vrijeme za igru shvatit ćete vrlo ozbiljno. Govoreći svoju istinu, videći humor u svim stvarima, pa čak i glumeći svoje odgovornosti, osjećati ćete se nevjerojatno ispunjavajuće. A mladi Mjesec pomoći će Vam da shvatite zašto neke stvari izazivaju radost drugima. 

Postoji li stalna tema koja prolazi kroz Vaše izvore sreće? Pružaju li sličan osjećaj olakšanja? Potječu li iz istog izvora? Ova linija ispitivanja ne bi trebala biti namijenjena prosuđivanju, već utvrđivanju kako možete maksimizirati i održati svoju radost.

Sunce će se useliti u Vaš wellness sektor 20. i Vaše misli usmjeriti prema Vašim potrebama koje možda neće zapaliti nikakve strasti, ali Vas ipak održavaju na površini. Što postavlja pitanje: možete li pronaći radost u jednostavnoj brizi za sebe, Škorpioni?

Već danas nazovite savjetnicu Marinu na kodu 640, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 


Bila je velika milost kad je krajem veljače retrogradni Merkur završio i raspršio maglu u kojoj ste se našli veći dio mjeseca, Strijelci. Daljnje olakšanje na Merkurovoj fronti je na putu kada se 15. provuče u Vašu kuću doma. Obično velika nepoznanica mami tako da biste mogli zanemariti kućanske zadatke, ali kada planetarni glasnik izvrši ovaj tranzit, više će Vam odgovarati da zadovolji Vaše domaće potrebe.

To ne znači samo da ćete napokon organizirati prostor u kojem živite, već ćete pokazivati puno dublju brigu za svoj dom i ljude koji s Vama žive. Razgovori puni sjećanja trenutno će biti posebno dobri.

Kad smo već kod dobrog osjećaja, sezona Ovnova započet će 20. i započet će vrijeme kreativnog pomlađivanja. Pripazite na mogućnosti da izrazite svoju radost i smisao za humor - oboje će biti u izobilju sljedećih mjesec dana, ako poslušate sunčevu poruku da prioritet date igri.

S ovim razdobljem bujnosti prirodno će doći i neka ranjivost. Koliko god voljeli držati ljude na distanci, važno je pustiti ih unutra ako želite podijeliti svoju viziju, Strijelci. 

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Sve praktične stvari bit će Vam fokus u mjesecu koji slijedi, snažni Jarci. Prvo će Mars napuniti sektor koji vlada Vašim zdravljem i rutinama, čineći da i najiritantniji zadaci osjećaju povjetarac. U stvari, možda ćete se osjećati motivirano da se pobrinete za sebe i, recimo, obratite pažnju na doručak. Šalica kave na prazan želudac nije obrok. Uz to, ovo je izvrsno vrijeme za djelovanje na ciljevima koje ste odgađali - samo im pristupite nježno i odbacite način razmišljanja 'sve ili ništa' ako skrenete s puta.

Sljedeća je Vaša komunikacijska zona koja će biti tretirana posjetom mladog Mjeseca 13. i duljim boravkom od Merkura 15. Prvi će Vaše misli iskristalizirati, stoga odvojite neko vrijeme da to dopustite. Vaše misli neće biti mirne tijekom boravka Merkura, ali sigurno će biti učinkovite.

Rješavanje problema i povremene rasprave bit će za Vas dosadan i naporan proces. Umjesto toga, pronađite novi osjećaj postignuća i rješavanju bilo koje zagonetke koja je postavljena pred Vas.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam otkriti koje Vas mogućnosti sada vode prema boljim rezultatima kako biste bili sretni! 

Više o horoskopskom znaku Jarac  doznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 

 

Sezona Riba uvijek Vas zatekne s novcem, Vodenjaci. Koliko god voljeli o sebi misliti izvan granica materijalnog carstva, financijska pitanja bit će naglašena tijekom prve polovice ožujka, a povećana aktivnost u Vašoj zoni novca sredinom mjeseca samo će povećati Vašu svjesnost o gotovini. Prvo, 13., mladi Mjesec će Vam pokazati zašto je tako važno paziti na svoje financije. 

Usvajanje objektivne perspektive pomoći će Vam utvrditi što je najbolje za Vašu financijsku stabilnost. A onda, 15., kada se Merkur preseli na kratki boravak, uvidjet ćete način na koji ćete se početi kretati prema ciljevima koje ste si postavili tijekom mladog Mjeseca. Sljedeći će tjedni biti posebno pogodni za traženje povišice.

Srećom, Mars će nadopunjavati Vašu kuću zadovoljstva od 3. pa nadalje, sve samo ne zahtijevajući da usred svojih napora za zaradu tražite malo slobodnog vremena.

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija uspjeha djeluje, stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi! 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2021. 


Trećeg se Mars seli u područje Vašeg doma. Postavlja scenu za mjesec proveden u uređivanju gnijezda. Napokon ćete imati odlučnu energiju koja Vam treba da oživotvorite svoju uradi sam viziju. Dapače, istom tom energijom mogli biste zaraziti ljude s kojima dijelite svoj dom.

Imate jasnu ideju što Vama znači komfor, ali nemojte si dopustiti da to satre potrebe Vaših voljenih. Ako kao ljudi možete skupa živjeti u istom prostoru, možete pronaći način i za sva svoja viđenja (tog prostora). 

Mladi mjesec 13. stiže u Vaš znak, podstičući optimizam i nesigurnost u jednakoj mjeri. Ako je moguće, tijekom ove lunarne faze izdvojite malo vremena i provedite ga razmišljajući o sebi - kakvi ste upravo u tom trenutku, tko biste mogli biti za dva tjedna za vrijeme punog Mjeseca i osoba u koju biste čak mogli izrasti izvan te točke.

Vi ste stara duša, Ribe, i lako je osjećati se kao da ste se na ovom planu pojavili potpuno oblikovani, ali Vaša sposobnost rasta je bezgranična. Jednostavno morate odrediti smjer u koji se želite proširiti.

Stoga obavezno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi i karijeri!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 
UPRAVO SE ČITA: 
 
 
 
 
 
facebook
 
 
 
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro