Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan 2023. - Prva polovina devetog mjeseca je u znaku retrogradnog Merkura, za koji naši stručnjaci - astrolozi kažu da je jedan od najopasnijih u zadnjim godinama. Tri horoskopska znaka će posebno biti pogođena retrogradnim Merkurom, a stabilizacija se može očekivati u drugoj polovini mjeseca. 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Prema horoskopu, Vaša karijera se razvija u smjeru koji želite. Nemojte se brinuti da li ćete biti adekvatno nagrađeni za trud jer neočekivane stvari mogu donijeti najveću radost. Zvijezde pokazuju fantastične prilike koje Vam mogu promijeniti život. Stoga stupite u kontakt s tim duboko osobnim ciljevima. I provjerite svoje ciljeve. Posvećenost Vašem poslu bit će najučinkovitija. Nemojte se obeshrabriti ako se stvari ne odvijaju onako kako ste se nadali. Nakon malog neuspjeha svijet se još nije srušio. Ako ne uspijete u onome što želite postići odmah, uspjet ćete u drugom pokušaju. Ne odustajte, ovog mjeseca Vas očekuju vrlo dobre stvari! U materijalnom smislu također osjećate potrebu za značajnijim promjenama. Problemi u vezi se lako mogu riješiti, štoviše, sredinom mjeseca Vas može pronaći ljubav, ako već nije.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Pokušavate postići maksimum ovog mjeseca, ali ćete otkriti da malo teže podnosite teret jer ste u prethodnim tjednima možda nadmašili rezultate. Međutim, lako možete pronaći pravo rješenje, samo Vam je potrebno malo više stabilnosti u Vašim financijama. Rujan Vam zaista može donijeti značajan napredak. Moći ćete otkriti male životne radosti, a ovaj mjesec može biti emocionalno stabilan, čak i u odnosu. Neke stvari dobivaju na značaju, i moći ćete postići uspjeh u financijama, o čemu se do sada niste usudili niti razmišljati. Tijekom rujna dolazite pred raskrižje, ali utjecaji koji utječu na Vas tijekom rujna, pomažu Vam da donesete prave odluke i izbore. Ovog mjeseca će Vam biti potrebno hrabrosti da riskirate. Jasno vidite što je doista važno. Idite prema tome sada, Lavovi.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Doći će vrijeme da se izuzetno pažljivo pogleda što doista želite od života.  A isto tako da se zapitate želite li više istog ili nešto drugačije? Moglo bi biti vrijeme za promjenu slike, smjera ili jednostavno odbacivanje ideja oko toga kakav bi Vaš 'tip' mogao biti za budućnost. Tijekom ovog mjeseca bit će razdoblja kada Vam neće nedostajati energije. Tada Vam ništa neće moći uzeti volju za rad i priliku za napredovanje. Nebesa će biti uz Vas i motivirat će Vas da se mnogo više potrudite oko postizanja uspjeha. Uz to, doći će do promjena u partnerskim odnosima. Sada je došlo vrijeme da preuzmete stvari u svoje ruke i planirate svoju budućnost. Tijekom ovog mjeseca učinite sve potrebne korake koji će Vas odvesti do velikih uspjeha. Ako osjećate da je sada u Vašem ljubavnom životu sve sivo i bez događanja, možete unijeti malo boje u Vašu vezu i tako postići željene rezultate.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Počinjete biti umorni od stalnog ganjanja uspjeha, čak i u privatnom životu, ali to Vas i dalje zaobilazi. U rujnu možete postići značajan napredak ako znate kako. Ima mnogo dobrih izvora energija za uspjeh koji dolaze od planeta, i bilo bi dobro kada biste ih znali iskoristiti. Horoskop za novac predviđa jačanje financija, no teško zarađeni novac možete najlakše izgubiti. Bilo bi dobro da vodite neki zapis o financijama; primanja i izdatke. Vaše misli često će odlutati tijekom ovog mjeseca, najradije biste se sakrili od cijelog svijeta ili barem radili nešto sasvim drugačije od Vaše dužnosti. Osobe u radnom odnosu trebaju iskoristiti priliku za godišnji odmor, jer Vam je prijeko potreban. Može se reći da je Vaš odnos uravnotežen, ali ponekad Vam je neugodno ili Vas sitnice uznemiravaju. Ako ste još uvijek u potrazi za partnerom, postoji vjerojatnost da ovog mjeseca upoznate zanimljivu osobu koja bi mogla postati dio Vašeg života.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Ovog mjeseca svašta će Vam prolaziti kroz misli. Najviše ćete razmišljati o onim stvarima koje već duže vrijeme planirate, ali niste imali snage ili vremena ih ostvariti. Prva polovica mjeseca neće ispasti onako kako ste očekivali. Postoji nekoliko prepreka koje ćete morati savladati, ali ćete dati sve od sebe i savladati sve prepreke s velikim uspjehom, a možete zaraditi i dodatni novac. Možda će Vam biti potrebna pomoć, nemojte se sramiti zatražiti ju. Međutim, druga polovica mjeseca može Vam donijeti značajnije promjene. U poslu ne možete računati na mnogo opuštanja. Imat ćete mnogo zanimljivih obaveza, zbog čega nećete imati osjećaj da Vas prisiljavaju na nešto, već ćete se čak i zabavljati radeći. U financijama se ne pokazuje negativnost i dobro će se završiti ovaj mjesec. Ovaj mjesec je pogodan za sređivanje partnerskih odnosa ili traženje partnera ako ste rođeni u znaku Djevice. Kad je riječ o zdravlju, tijekom ovog mjeseca možete se osloboditi i suvišnih kilograma.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Mjesečni horoskop poručuje da se malo možete opustiti, jer slijedi razdoblje s manje obaveza i posla. Nakupljeni stres iz prethodnih razdoblja malo će se smanjiti. Financije sada dobivaju novi temelj; otvaraju se novi putevi za Vas. I ovaj mjesec će biti pogodan za ispunjenje starih želja. Trebate odvojiti vremena i za razvoj Vaše duše. Slušajte svoje predosjećaje, jer sad vrlo lako možete doživjeti prosvjetljenje i lako možete saznati svoj istinski životni zadatak. Konačno je stiglo vrijeme za promjene, nakon mnogo perioda stagnacije. Kad je riječ o ljubavi, Vaš partner sad ima velika očekivanja od Vas. Ne možete ispuniti sve njegove želje, ali se potrudite barem dio, jer će u protivnom biti puno svađa tijekom ovog mjeseca. Ako ste sami, onda će treći tjedan rujna donijeti šanse za upoznavanje. Odluka koju donosite za mjesto življenja ili rada, sada je dugoročna i važno je da ovo poboljša Vaš život, jer ćete s njom živjeti još dugo.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Ovaj mjesec neće proći bez događanja, očekuje Vas više od uzbuđenja, a mogu nastati i veći problemi. Ravnotežu gotovo sigurno nećete imati, u karijeri i u financijama se mogu dogoditi stvari koje će poremetiti Vaš duhovni balans. Energije drugih također mogu loše utjecati na Vas. Negativne energije drugih često su uzrok većine Vaših problema. Ni odnos s partnerom neće biti sjajan, previše brzo donosite neke zaključke i ishitreno reagirate. Iako neke stvari možda ne idu onako kako ste planirali, još uvijek možete postići uspjehe na poslu. Možete privući pažnju ili biti nagrađeni, što bi moglo rezultirati i unapređenje na poslu. Isplati se truditi. Samci, sada Vam se pružaju dobre prilike za ljubav, puno više osoba Vas primjećuje.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Sad imate šanse planirati na duge staze; ako sada započnete nešto, horoskop pokazuje siguran uspjeh! Financije su također dobre, prema horoskopu, jer će neki Vaš uspjeh donijeti neočekivani dodatni novac. Možete napraviti pozitivne promjene, ali samo ako i Vi to želite. Ovaj mjesec je idealan ako tražite posao, ali i ako želite pronaći novo radno mjesto. Možete pronaći posao koji će Vam poboljšati financije. Ovog mjeseca će Vas naći nekoliko zaista dobrih ponuda koje ako temeljito razmislite i iskoristite, mogu Vam donijeti samo dobre stvari. Ne bojte se novoga i promjene! Horoskop za ljubav pokazuje sumnje i nesigurnost. Ako postoji nešto za što osjećate da trebate pitati ili raspravljati, učinite to. Samci mogu doživjeti duboke emocije u svom privatnom životu. Možete doživjeti ljubav na prvi pogled.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Tijekom ovog mjeseca imat ćete manje i veće probleme i prepreke, ali se ne smijete uplašiti. Suočite se s izazovima i pobijedite ih. Vjerujte u sebe, jer Vi to možete. Ovo je razdoblje najbolje za rješavanje financijskog stanja ako želite promjene. Vrlo efikasno možete srediti sve poslove vezano za karijeru. Pokazuje se velika šansa za napredovanje. Uz to, trebate biti mnogo tolerantniji i imati više razumijevanja prema svojoj okolini, neovisno je li to suradnik, član obitelji, prijatelji ili partner. Vrlo lako se iznervirate, a te loše energije imaju utjecaj na Vaš emocionalni život i na Vaše zdravlje. Problemi iz prošlosti, koje ste do sada gurali pod tepih, pojavit će se u partnerskom odnosu, a to će poremetiti Vaše svakodnevice. Sada se suočite s tim problemima kako biste živjeli u harmoniji.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Tijekom ovog mjeseca mogu postojati slučajevi kad Vas svaka sitnica može iznervirati, pa i odnosi s drugima neće biti najsjajniji. Efekti koji utječu na Vas bude napetost u Vama. Morate biti oprezni kako ne biste izgubili nečije prijateljstvo i povjerenje. Unatoč tome, ne trebate se brinuti za financije, jer će se situacija tijekom rujna prilično dobro razvijati. Iznenadne izjave ili postupci u Vašoj vezi također mogu uzrokovati probleme. Posebno sredinom mjeseca možete naići na nekoliko manjih poteškoća, neslaganja, ishitrene izjave mogu uzrokovati neugodne situacije. Ipak, možete se osjećati sretno jer što god započnete, možete uspješno obaviti do kraja. Ovaj mjesec je dobar za Vas da počnete studirati ili pokrenuti neki posao, što će donijeti značajna poboljšanja u svakom aspektu Vašeg života.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Vaše riječi imaju novu snagu tijekom ovog ciklusa. Kao i sve što kažete ili komunicirate. Ne izgovarajte ništa ako to ne mislite i uvijek govorite svoju istinu. Održavajte se čistim energijama. Mjesec rujan je idealan da steknete pozitivna iskustva na radnom mjestu i u ljubavi. Horoskop pokazuje da slijedi pogodno razdoblje u financijama u predstojećim tjednima, ukoliko se i Vi pokrenete i ne sjedite čekajući promjene. Iskoristite svaku šansu da nešto započnete ili nešto novo isprobate. Sada ćete jasno vidjeti što na Vašu sudbinu djeluje pozitivno, a što negativno. Postoji velika mogućnost da ćete morati sve započeto završiti tijekom ovog mjeseca, i na kraju vjerojatno neće znati gdje se nalazite. Pokušajte napraviti neki redoslijed i odgoditi manje važne zadatke, jer će stres i užurbanost naškoditi Vašem zdravlju. Kad govorimo o ljubavi, možda trebate razgovarati s partnerom o planovima za ostatak ljeta, jer postoji mogućnost da imate sasvim drugačije zamisli za ovo razdoblje.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2023.

 

Iako je prethodni mjesec manje više bio dobro izbalansiran i sve je glatko teklo na poslu, ovog mjeseca neće sve biti tako. Vaš jedinstveni način razmišljanja u odnosu na cijenu uvijek Vam je otežavao život. Stoga i ovog mjeseca možete očekivati sporove što će loše utjecati i na Vaše zdravlje. Najbolje je da u svakoj situaciji pokušate ostati mirni, jer kasnije možete požaliti zbog stvari koje su izgovorene u bijesu. Možda će u rujnu Vaše radno mjesto zahtijevati više Vašeg vremena, zbog čega Vaš ljubavni život stavljate u drugi plan. To se ne odnosi samo na zadatke na poslu, već i na kućne poslove. Posvetite sebi više vremena! Ovaj mali odmor bit će savršen za brigu o Vašem zdravlju i Vašem izgledu. Također, djelujete na posve drugoj razini nadahnuća i kreativnosti. Nemojte shvaćati osobno ako drugi ne prihvaćaju Vaše ideje. Ponekad imate previše povjerenje u ljude oko sebe i samo gledate njihovu dobru stranu, zanemarujući činjenice. Naravno da je to u redu, ali sada ne preuzimajte rizik. Umjesto toga, provjerite sve dvaput. Prema horoskopu za ljubav, čini se da svaka okolnost može dovesti do ozbiljnije ljubavi.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro