Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za studeni - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za studeni - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za studeni – saznajte što Vam donose zvijezde. Studeni će u mnogočemu biti naporan za sve horoskopske znakove, posebice za Bikove. Često će Vam se činiti da se oluja stišava, kada dolazi do novog naleta vjetrova, zbog čega se nećete moći opustiti cijelog mjeseca. Ipak, nekim su znakovima zvijezde posebno naklonjene. Stoga, Škorpioni, ako želite ostvariti dugoročan uspjeh, studeni je idealan mjesec za takve pothvate. Iskoristite naklonost zvijezda i dajte sve od sebe, posebice na poslu, gdje će pomno pratiti svaki Vaš korak!

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 


U suštini, Ovnovi ne vole zimu, ali ovaj mjesec neće biti toliko loš kako mislite. Istina je da Vam vremenski uvjeti neće uvijek pomagati u ostvarivanju Vaših planova, često ćete doći u situaciju zbog toga i zbog drugih stvari da mijenjate Vaše planove, ali ćete imati i dovoljno uzbuđenja tijekom ovog mjeseca. Na poslu ćete biti preopterećeni, ali to Vas neće iznenaditi. Na sreću, Vaši prihodi su stabilni, čak oko trećeg tjedna možete očekivati i neki dodatni prihod.

Horoskop za ljubav također ne pokazuje ništa loše jer je u odnosu s partnerom sve u najboljem redu. Eventualno može biti problem ako Vi nešto želite, ali ne kažete partneru jer se ne usuđujete, pa zbog toga imate osjećaj da Vaš partner ne obraća dovoljno pažnje na Vas.

Na zdravlje se ne reflektiraju loši utjecaji, ali su Vam bubrezi istaknuti, pijte puno tekućine i ljekovitih čajeva! Sreću uz veće mogućnosti možete imati u prvom i četvrtom tjednu. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!


BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Ponekad postajete skloni pretjeranom sanjarenju. Tako će to biti i u studenom, kada ćete poželjeti da ljeto dođe što prije. U međuvremenu ćete za posao imati najmanje volje, morate pripaziti da zbog Vaše nepažnje ne griješite. Nažalost, ovog mjeseca Vas očekuje jedan veći gubitak u financijama, ali ga možete izbjeći ako pametnije rasporedite svoje financije.

Prema horoskopu za ljubav, iz jednog flerta može nastati puno više, ali isključivo dajte slobodan put svojim osjećanjima ako niste u vezi.

U području zdravlja, zglobovi će Vam biti istaknuti, bilo bi dobro da se okrenete plivanju ili idete u teretanu kako biste se doveli u dobru formu. Najsretniji tjedan će biti drugi tjedan studenog, tada ne zaboravite zatražiti Vaše sretne brojeve jer s njima uz veću šansu možete osvojiti dobitak.

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!     


BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Novi mjesec s novim planovima Vas pozdravlja u studenom. Imat ćete mogućnosti na puno promjena već u prva dva tjedna studenog. Selidba i novo radno mjesto može polako doći do realizacije. Bit će nešto što ostaje nepromjenjivo, a to su Vaši odnosi.

Prema horoskopu, pojavljivati će se neki novi ljudi oko Vas, pa ako poželite imati novo poznanstvo, to možete učiniti u trećem tjednu. Horoskop posebno poručuje da u ljubavi trebate izbjegavati ljubomorne scene!

Morate čuvati Vaše zdravlje jer ćete tokom cijelog mjeseca biti izloženi svakodnevnim manjim nezgodama. Budite u svakom slučaju vrlo oprezni. Sreća će uglavnom biti na strani Blizanaca koji imaju neku privatnu firmu, žele mijenjati posao ili ga upravo traže. Stoga već danas nazovite savjetnika Bernarda na kodu 888, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje putem tarot karata!

Više o horoskopskom znaku Blizanac doznajte OVDJE!


RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Na početku mjeseca se vrlo sporo vraćate u kolotečinu svakodnevnog posla. Upravo zbog toga možete napraviti manje pogreške, samim time ćete dovesti konkurentnog kolegu u prednost. Kasnije ćete još imati mogućnosti vratiti se u Vašu poziciju, ne živcirajte se sada zbog toga. Međutim, vrlo je važno da udaljite od sebe osobe koje negativno utječu na Vas jer, prema horoskopu, netko Vam je izuzetno zavidan.

Prema horoskopu odnosa, jedna Vaša bivša ljubav može se ponovo pojaviti u Vašem životu i dobro uzburkati stvari. Važno je da budete na oprezu jer se neke stvari ne mijenjaju, bilo bi greška dirati u stare rane.

Vaša cirkulacija dolazi do izražaja, što se zdravlja tiče. Ako ste skloni visokom krvnom tlaku, onda ćete biti osjetljivi na promjenu vremena. Najsretniji tjedan će Vam biti prvi, tada će energije obilja biti jake. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za područje ljubavi i karijere!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Astro savjetnik - Damir Igor - kos 217


LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Ovaj period za Vas započinje vrlo aktivno. Mjesečni horoskop predviđa puno događaja u poslu i izvan posla. U prvom tjednu nećete imati puno volje za obavezne zadatke, ali kasnije ćete imati neki cilj koji će Vam dati dovoljno motivacije. Ovo Vam je neophodno jer u suštini, novac Vas neće učiniti sretnim, ali ako postoji neki dobar program ili neki dobar biznis koji Vam je potreban, onda se borite za to.

Ne volite monotoniju, premda prema ljubavnom horoskopu, ta opasnost vreba Vašu vezu. Međutim, ako ste još sami, pored nekih novih poznanika lako možete naći Vašeg budućeg partnera, iako zbog svoje nepažljivosti lako možete proći pored njega, ne primijetivši ga.

Budite na oprezu i što se Vaše zdravlja tiče jer često ćete premalo spavati, što Vam na duge staze može biti štetno. Sreća će u prvom tjednu biti najjača! Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam je predati!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!


DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Računajte na miran i tih mjesec, a to Vam je upravo i potrebno. Na poslu se suočavate sa uobičajenim problemima. Šef bi Vas mogao pohvaliti sredinom mjeseca jer dobro prelazite preko prepreka. Uz to, imate puno zadataka s kojima ste u zaostatku, ali nemate volje da to obavite.  Možete imati sreće s tim nagomilavanjem jer ćete dobiti jedan sasvim drugačiji novi zadatak. Na području posla ćete imati sreće u ovom mjesecu.

Na polju odnosa, sve je više tenzija između Vas i partnera, sa kojima, ako se ne možete nositi, lako Vam se do kraja mjeseca putevi mogu razići. Sad je pravo vrijeme za iskren i miran razgovor!

Mjesečni horoskop za zdravlje zahtijeva od Vas zdraviji način života; obratite pažnju na način prehrane, jer se u protivnom mogu pojaviti ozbiljni problemi. Ako želite iskusiti sreću u igrama na sreću, to činite trećeg tjedna. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop za ljubav!      

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!     


VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Morate se pripremiti na jedan težak period u ovome mjesecu, pošto Vas očekuje puno zadataka na radnome mjestu. Jednog kolegu još morate i uzeti pod “Vaša krila”, pošto će Vas za to šef zamoliti, ali je moguće da se iz prve nećete dobro slagati. Zbog porodičnih stvari moguće je da ćete imati jedan dodatni izdatak, što nećete baš moći iz Vaše sigurne zarade pokriti.

U odnosima dolaze u prvi plan Vaši prijatelji, jedan Vaš davno viđen prijatelj može se ponovo pojaviti. Vaš ljubavni život će biti šaren, naročito ako niste u vezi jer ćete imati više mogućnosti za avanture.

Prema horoskopu za zdravlje, u drugom tjednu možete osjetiti pad imuniteta, a još će Vam i probava biti istaknuta. Ako ne pazite, lako možete dobiti nekoliko kilograma. Najsretniji je drugi tjedan studenog, tada čak imate mogućnosti i za dobitak. Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Etiku na kodu 333, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljno proricanje za budućnost!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!


ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Predstoji Vam dobar mjesec, prije svega u poslu zbog izuzetnih energija, prema horoskopu. Imat ćete mogućnost za unaprijeđenje i možete doći u takvu poziciju da ubuduće zbog toga možete konkurirati i za druga radna mjesta. Bit će poželjno da iskoristite ove energije uspjeha jer je vrlo rijetko ovakvo stanje zvijezda.

Horoskop odnosa pokazuje novu fazu u Vašoj ljubavnoj vezi, što može značiti zajednički život ili proširenje obitelji. Ne bojte se učiniti potrebne korake jer Vaše srce već zna što Vi želite!

Na Vaše zdravlje sad se ne reflektiraju jaki negativni utjecaji, samo Vas bolovi u zglobovima mogu ponekada mučiti. Najsretniji tjedan će Vam biti prvi, tada je poželjno nazvati naše stručnjake! Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za uspješnu karijeru!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

sanjarica_24astro


STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Vrlo teško za Vas započinje ovaj mjesec, s puno napetosti i svađa, ali razloge za to ne tražite samo u drugima. Planete utječu na Vas u takvoj mjeri da ćete biti skloni sve preuveličavati, tako da u svemu vidite razlog za uvredu, čak i tamo gdje ga nema. Razmislite dobro što i kome govorite jer lako možete imati nesporazum sa šefom, zbog čega Vam može zadati dodatne zadatke bez dodatnog prihoda.

U drugom tjednu ćete se početi opuštati, tada Vam se i sreća vraća u staru kolotečinu, premda na veći dobitak nema mogućnosti isključivo uz neku pomoć.

Horoskop za ljubav nosi u sebi puno sukoba. U Vama se može probuditi zeleno čudovište i vrlo teško ćete moći iskazati Vaše osjećaje! Sreća najsnažnije može biti na Vašoj strani u četvrtom tjednu. Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Djelovati će umirujuće na Vas što se možete vratiti svakodnevnim navikama, a na početku će sve dobro funkcionirati. Na poslu Vas ne očekuje nikakvo iznenađenje, sve do trećeg tjedna kada zbog promjene šefa može doći do izmjene već naviknutih stvari ili čak i do promjene Vaših odgovornosti. Sve Vam to i ne bi smetalo, ali Vas vrlo smeta što je netko drugi došao na veću poziciju ispred Vas, a Vi već duže vrijeme radite na Vašem unaprijeđenju.

Na polju odnosa Vas ne očekuje nikakva velika stvar, Vaš ljubavni život je stabilan prema horoskopu.

Horoskop za zdravlje ističe važnost odmora, bit će potrebno više odmarati oči, naročito ako radite za računalom. Najsretniji tjedan će Vam biti drugi, tada je poželjno iskoristiti sretne energije! Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam otkriti koje Vas mogućnosti sada vode prema boljim rezultatima kako biste bili sretni! 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!


VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Budite malo suzdržani jer biste sa takvom energijom započeli mjesec studeni, s kojom možete svakoga odbaciti od sebe. Ništa za Vas nije nemoguće, međutim, morate se prilagođavati drugima što Vam povremeno teško pada. Čekanje u poslu u i financijama će se odužiti sve do kraja drugog tjedna kada ćete imati mogućnosti krenuti dalje iz mjesta gdje ste stali.

Horoskop za ljubav predviđa puno situacija za svađu. Na početku zbog toga što teško možete obuzdati Vaše energije, a poslije zbog toga što ćete jedva imati vremena za partnera.

Horoskop za zdravlje preporučuje da izbjegavajte stresne situacije, čuvajte svoje živce! Sreća će ovog mjeseca biti aktivna u drugom tjednu, prije svega u poslu. Ovo je izvrsno razdoblje kada magija uspjeha djeluje, stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi! 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI


Ovaj mjesec Vas pozdravlja sa puno emocija, kao što je strast, želja za intimnošću, želja za dokazivanjem, koja Vas neprestano pokreće. Imat ćete prilike za zadnje navedeno, premda su na Vašem radnom mjestu male šanse za unaprijeđenjem. Za Vaše planove potreban Vam je stabilan prihod. Ako trenutno nemate posao, u drugom tjednu s velikim šansama se možete privremeno zaposliti.

Horoskop pokazuje dobre stvari, što se tiče Vašeg ljubavnog života jer se Vaš odnos s partnerom sve više produbljuje. Krajem mjeseca ćete imati neko neslaganje zbog nekih obiteljskih stvari.

Velika promjena u Vašem zdravlju se ne vidi, ali ako ne obratite pažnju na pravilan način prehrane, lako se možete udebljati. Na području sreće u drugom tjednu možete imati rezultate, čak i u vidu dobitka. Obavezno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u karijeri!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

Upravo se čita:

Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro