BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Mjesečni horoskop za svibanj 2022. - Saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. - Saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. Službeno pozdravljamo sezonu pomrčina, budući da se djelomična pomrčina Sunca u Biku dogodila 30. travnja. Općenito, vrijeme tijekom i između pomrčina može biti dezorijentirajuće, kao da se krećete kroz zonu sumraka. Također se može osjećati iscrpljujuće, jer se tijekom pomrčina događaju veliki pomaci i promjene. Potrebno je puno za metabolizam ovih prilagodbi.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Nebo je nalet aktivnosti, s Venerom koja ulazi u Ovna 2. svibnja, a Jupiterom slijedi 10. svibnja. Bit će opća vibra užitka u potrazi za avanturom. Merkur postaje retrogradan u Blizancima 10. svibnja, što nam daje kolektivnu pauzu da završimo zakašnjele projekte umjesto da započnemo nove. Putovanja i komunikacije mogu biti malo nezgodne u sljedeća tri tjedna.

U Škorpionu se 15. svibnja događa potpuna pomrčina Mjeseca (gdje puni mjesec postaje crven). Ovo kulminira sve što je počelo u studenom 2021. To je u izazovnom aspektu sa Saturnom, koji može osvijetliti ograničenja vaših osobnih situacija.

NAJNOVIJI MJESEČNI HOROSKOP 

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Sunce ulazi u Blizance 20. svibnja, što označava kraj proljeća i početak ljeta. A Merkur koji se kreće unatrag ponovno ulazi u Bika 22. svibnja, vraćajući se istim koracima koje je već poduzeo od kraja travnja. Mars 24. svibnja ulazi u svoj znak Ovna, koji može pokrenuti određena područja vašeg života. Venera ulazi u Bika 29. svibnja kako bi zasladila igru ​​čekanja i potaknula vas da polako idete u suprotnost. I konačno, Mlad Mjesec u Blizancima se događa 30. svibnja, čime započinje novi godišnji ciklus.

 

tarot-majstori

 

 

 

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Trebat će vam strpljenje da vidite da će se konačno dogoditi važne promjene u vašem životu, dragi Ovnovi. Neki planeti nisu mekani s vama, odjednom, moguća su neka kašnjenja, očekujte da ćete živjeti propuštene sastanke i druge nepredviđene, ništa katastrofalne, samo pomalo konstriktivne situacije. Postoji pozitivna točka; unatoč suprotnostima vaš osmijeh ostaje netaknut, što ništa ne kvari. Brzo se sve vraća u red, od trećeg tjedna svibnja male poteškoće se raspršuju; dobre vibracije daju poticaj vašim projektima. Sreća dolazi u vaš znak na kraju mjeseca, sada ili nikad, morate iskoristiti prilike. Vaši su odnosi jači, nove veze se stvaraju.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Djela impulsa Ovna su dobro poznata, a ovog mjeseca ćete ih dobiti. U ljubavi niste sigurni od nesuglasica, ali od 21. pod zaštitom zvijezda možete komunicirati bez straha od svađe. Ne možemo vas dugo kriviti. Pred kraj mjeseca sentimentalno je sve bolje. Ponekad ste toliko ograničeni da vašem partneru to postane nepodnošljivo, umjesto da raspiruje napetosti, vaš supružnik pokušava smiriti situaciju i to prilično dobro funkcionira. Izbjegavate razmišljanje u svom kutu, obnavljate dijalog. Pokažite svoje osjećaje otkrivajući malo više.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Proljeće je! Dok upoznajete nove ljude, jer vam je to razdoblje pogodno, u vašem umu je to vrlo jasno; idete u potragu za ljubavlju. Drugi tjedan imate mogućnosti za stvaranje novih poveznica. Čini se da vam sve uspijeva. Što se tiče karijere, dolaskom Jupitera u vaš znak 11. osjećat ćete se puno bolje! Sreća nikad ne dolazi sama; Mars joj se pridružuje 25.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U tim okolnostima, Saturn vam više neće nametati ova ograničenja koja vas užasavaju, već ovu strukturu koja vam nedostaje. Drugim riječima, umjesto da vas usporava, sada vam pomaže da idete naprijed pravim redoslijedom! Dakle, ako vaši projekti iznenada dobiju podršku od utjecajnih ljudi, iskoristite svoju priliku i krenite! S financijske strane, iako je situacija euforičnija, dalekovidni planeti potiču vas da ostanete razumni. Slušajte ih.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odraditi detaljno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

 

 


Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

 

 

 

SMS Astrolog

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Mjesec svibanj nudi vam ugodna iznenađenja, ali i male poteškoće, dragi Lavovi. Napetosti se pojavljuju u vašim odnosima od drugog tjedna, umjesto da vas obuzdaju, vi eksplodirate. Suočavate se s kašnjenjima svih vrsta, ne idete naprijed, nepotrebno gubite vrijeme i ne podržavate to, plaćaju vaši najbliži. U tom razdoblju vaše aktivnosti i vaš ljubavni život usporavaju. Prije nego što vidite pozitivnu evoluciju svoje situacije, bit će potrebno pričekati do 22., to je bolno, ali trebate više da vas destabilizira. Nastavljate svoje putovanje ne mijenjajući ništa u svojim projektima. Krajem mjeseca je mirnije, tegobe nestaju, lakše i opuštenije dišete.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Kad govorimo o ljubavi, mjesečni horoskop za ljubav govori da, od trenutka kada se uspijete omesti i evakuirati stres, sve je u redu. Ove proljetne sezone poželite izaći iz rutine. Kao par ili samac zavodite. Morate izaći iz svoje rutine i svakodnevnog rada, inače ćete se ugušiti. Iskorištavate nove pjesme, aktivnosti, hobije ili druge; vaš se partner pridržava vaših izbora. Hobiji vam oduzimaju pola vremena. Iskoristite ovo slatko vrijeme kako biste spojili posao s užitkom.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste sami, u ovom lijepom mjesecu svibnju imate pregršt pravih prilika za susret, međutim, morate pričekati do 20. Onda imate izbor kralja, život je lijep. Odavno se niste osjećali tako sretno.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Mjesečni horoskop za karijeru najavljuje napredak od 3. svibnja. Sreća vam se počinje smiješiti. Izdržite do 11. koji najavljuje dolazak vašeg prijatelja Jupitera u Ovnu. Zahvaljujući ovim dobrim valovima, kotač se počinje okretati u vašu korist. Potvrđeno je krajem mjeseca, a Mars dolazi kao rezerva. Ako već mjesecima tražite promjenu, budite sigurni! Želja vam se ostvaruje ovog mjeseca! S financijske strane, njegova stabilnost i razvoj ovise o odlukama koje donosite. Stoga, prije nego što počnete, poslušajte svoju intuiciju i budite pragmatični čak i ako vam je dosadno.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Stoga ne propustite priliku, već danas nazovite savjetnicu Andjelu na kodu 355, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite magiju uspjeha za mjesec svibanj!

 

 


Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 

 

Ovaj mjesec obilježavaju lijepi susreti, gradite čvrste veze. Ako vam ambicije ostaju u kutu glave, najveća želja vam je uspjeti u obiteljskom životu; osjećate potrebu razgovarati o tome s ljudima oko sebe. Na osobnoj razini, intuicija vas rijetko vara. Bez obzira na prepreke za koje se odlučite ići naprijed, do 19. svibnja imate slobodan teren. Ne smeta vam ništa, možete djelovati samouvjereno; ljubav je sastanak. U poslu, s druge strane, biti oprezan znači zaštititi se od potencijalnih problema. Igranjem sigurnosti izbjegavate određene poteškoće. Pokazujete dobar moralni otpor. U svibnju slijedite svoje ciljeve.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U ljubavi napredujete po poznatom terenu, što vam daje svo oružje da predvidite buduće situacije. Jako ste simpatični, cijene vaše društvo, volite puniti baterije s ljudima koje volite; to je vaš izvor mladosti. Provodite puno vremena sa svojim voljenima; obiteljska atmosfera je umirujuća. Ako ste u vezi, isprobali ste osjećaje i očekivanja svog partnera i zato ste toliko samouvjereni. Imate velike planove za budućnost, vaša veza je čvrsta; bit će još jača ako se odlučite službeno obvezati. Ne bojte se; počnite, ovaj mjesec ste pod zaštitom. Samci, početkom mjeseca očekuje se prava sreća; nećete vjerovati svojim očima. Ako ne očekujete radikalnu promjenu, iznenađenje će biti veliko. Vaše ljubavi lete prema još neistraženim horizontima. Vaše astralno nebo je vedro, nijedan oblak ne lebdi nad vašom glavom.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Sektor karijere također je pod zaštitom dalekovidnih i razumnih planeta. Međutim, to ne znači da vam smeta. Naprotiv, vjerojatno ćete pronaći vremena, jer nemate puno posla. U najgorim danima ne možete iskoristiti svoje talente, kojih ima toliko. Prelazak Jupitera u Ovna može pomoći vašem poslovanju donoseći im onu dinamiku koja vam toliko nedostaje. Stoga, ako se ukaže prilika, zgrabite je u hodu! Što se tiče financija, s te strane nema problema! Vaš proračun je također pod zaštitom planeta koji vam štedi nepotrebne troškove.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Obavezno nazovite savjetnika Lava na kodu 821, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ritual provjere negativnih energije kako bi mjesec svibanj prošao bez većih problema!

 

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

24-horoskop

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Možemo reći da ste ovog proljeća uspjeli, dragi Bikovi! Od početka mjeseca dani izgledaju sretno. Kao da vas ništa ne može destabilizirati. U ovo proljeće obitelj je dobro zastupljena, zauzima važno mjesto u vašem svakodnevnom životu. Ipak, oko 14. u krugu obitelji zavladat će malo opreza. Splet okolnosti će dovesti do nesporazuma i to će stvoriti neke neizbježne napetosti, vaš lijepi osmijeh će nestati. Dobra vijest je da to ne traje, brzo se vraća smirenost. To je i mjesec promjena, doista, oko vas se događaju transformacije, izazivate sudbinu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 


U ljubavi vaša dobrota i velikodušnost idu u vašu korist, pazeći da vam ne bude previše lijepo. Od 16. očekuje vas ugodno iznenađenje; vaše ljubavi poprimaju novu dimenziju. Došlo je vrijeme za stvaranje planova za budućnost. Odvažite se, pričajte o svojim snovima i počnite! Početkom mjeseca vas vodi Venera, a drugog tjedna pruža vam ruku, na vama je da preuzmete uzde. Ljubav vam daje velike znakove, vaš partner također! Ne pokušavajte se oduprijeti, pustite se. Vjerujte sudbini, sve će biti u redu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste sami, horoskop za svibanj 2022. pokazuje da imate problema sa zavođenjem, je li to zato što ne radite stvari od srca ili ste jednostavno lijeni? Od 5. su vaši postupci zaštićeni, vaše ljubavi također. Dobro se brinete o svojim prijateljima. Imate nade, želje vam se ostvaruju.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ovog mjeseca vrijeme je da se pokrenete, ako se želite izvući iz ove neaktivnosti koja vam narušava moral! Izgledi su i dalje na vašoj strani do 11. Dakle, umjesto da meditirate na sve strane ili se žalite na svoju sudbinu, prihvatite ono što vam se nudi! Slušajte one koji vas tjeraju da iskoristite priliku umjesto da se oglušite. Kako biste se motivirali, imajte na umu da drugi imaju veliko povjerenje u vas i vaše talente. S financijske strane, to još nije velika euforija, ali ako slušate što vam se govori, stvari se mogu promijeniti u dobrom smjeru.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Obratite se savjetnici Viktoriji na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi ritual provjere negativnih energija te zaštitu za mjesec svibanj!

 

 


Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

boris-dominikovic

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 

 

Sve mora biti uokvireno u vašem umu, ne ostavljate mjesta za neočekivano osim što je ovaj mjesec neočekivano dio vašeg svakodnevnog života. prilagođavat će se promjenama, jer za vas je sve organizirano tjednima unaprijed. Astralno nebo potpuno čisto, a ne siva zona, proljeće je tu, donosi vam dobre vijesti, ali i neke promjene u iščekivanju. Područje rada se stalno razvija, oko vas je vrijeme novog; ne morate se bojati poteškoća. Prisutnost i dobrota u obitelji, podrška u ljubavi, ispunjeni ste. Vaša motivacija je uvijek relevantna u radu, postižete dobre rezultate. Od početka mjeseca do kraja mjeseca ljubavi su eksplozivne.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Prekrasna panorama ljubavi nazire se ovog mjeseca. Odnosi idu dobro, planovi za budućnost su uspostavljeni; slijedite svoju rutu bez ikakvih prepreka. Veze su strastvene, vjerujete, otkrivate svoj aspekt koji malo ljudi zna, preplavljujete se. Venera vas ne ispušta iz ruku, uživate u malim životnim zadovoljstvima. Ako ste u vezi, bez sumnje, možete vrlo jasno vidjeti da vaša veza brzo napreduje. Budući projekti, (planiranje, trudnoća itd.), razdoblje je izvrsno za izgradnju. Vaš partner je na istoj valnoj duljini kao i vi, vi se krećete u istom smjeru. Dobra atmosfera lebdi iznad glave.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako tražite ljubav, u horoskopu su strastveni impulsi, lijepa obećanja i projekti. Proljeće je lijepo, imate svu potrebnu motivaciju; provedete četiri tjedna pitajući se ne sanjate li. Venera pali vaš znak, a vi, ne skidane osmijeh s lica.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

S druge strane, kad govorimo o karijeri i novcu, sa Saturnom, vaš rad je osiguran. Međutim, može vam se činiti dosadnim i rutinskim. Ovog mjeseca, a zahvaljujući nizu okolnosti, stvari mogu iznenada oživjeti. Ako ne radite ništa posebno, vaša aktivnost može poprimiti dinamičniji zaokret ili možete preuzeti veću odgovornost. S financijske strane, ovog mjeseca očekuju se neočekivani prihodi. Ovaj sektor izlazi iz ove nepokretnosti koja vas umiruje. Je li to zbog činjenice da se manje brinete o svojoj sigurnosti? To je moguće! U svakom slučaju, dobro će vam ići.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobni horoskop za ljubav, novac i karijeru u svibnju!

 

 


Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Nema više postupanja u hitnim slučajevima. Dragi Jarci, na putu ste uspjeha, vaš moto ovog mjeseca: sve dolazi onima koji čekaju. U napadu ste, forma vam je blistava do kraja mjeseca, prilike za zgrabiti na profesionalnom i financijskom planu; ljubav također ima svoje mjesto. Oko 11. svibnja testove pretvarate u pobjedničke šuteve, ideje su vam eksplozivne. Međutim, toliko ste zabrinuti da se bojite da će sve odjednom stati, ali ne morate brinuti da će potrajati. Pozitivni utjecaji vas guraju naprijed; samo se morate prepustiti, čak i više ako želite da vaša pratnja prati vaše umijeće.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako osjećate potrebu da dokažete svoje osjećaje, bit će mnogo prilika. Toliko ste rezervirani da kada se odlučite otkriti na vas gledaju kao na vanzemaljca. U svibnju osjećate potrebu reći više o svojim emocijama; ne odgađajte, jer vrlo brzo biste se mogli predomisliti. Potrebno je malo jasnoće ako ste u vezi. Iznenada se vraća priča za koju ste mislili da je već dugo riješena. Srećom, planeti dolaze kako bi uspostavili neki red u vašem sentimentalnom životu; proljeće miri srca.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Od 14. je povratak u zatišje. Lijepo iznenađenje očekuje vas 19. Slobodni, zahvaljujući sjajnoj prilici da se izvučete iz svoje rutine. Od 16. svibnja želje su vam ispunjene, oko vas je radost. Zvijezde jačaju vašu ljubav, proljetno razdoblje izgleda isplativo. Podvlačite crtu na prošlost, mislite samo na budućnost.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Horoskop za karijeru pokazuje kako je Jupiter u Ribama olakšao vašu ekspanziju, ali i vašu aktivnost u svakodnevnom životu. Njegov prelazak u Ovna može vam zakomplicirati život. Iz nejasnih razloga, možda ste pod većim stresom nego inače. Ili, možete postaviti ciljeve koji će vršiti pritisak na vas. Jupiter vas motivira i to je ispravno, ali to ne znači da morate postaviti letvicu tako visoko! S financijske strane, ovaj sektor je pod Saturnovom strogošću. Međutim, od ovog mjeseca se smanjuje. Iskoristite priliku da zaradite novac kako biste za neko vrijeme kupili ono što vam se sviđa.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Obratite se savjetnici Karmen na kodu 208, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas provesti kroz veliki ritual provjere negativnih energija i odraditi zaštitu kako bi mjesec završio uspješno!

 

 


Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

horoskop-24-sata

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ

 

Želite mir i odmor; morate napuniti baterije. Možete početi polako, Blizanci. Najvažniji prioritet je raditi ono što volite, ako je za to potrebno vrijeme, usvojite strpljenje. U međuvremenu možete maksimalno iskoristiti svoju blisku okolinu, što prije se možete isključiti bavljenjem slobodnim ili sportskim aktivnostima, sami ili s prijateljima. Ako se početkom mjeseca projekti malo sporije realiziraju, oko 17. sve se ubrzava. Od 19. do 25. dobro poslujete, imate dobre ideje. U ljubavi su razmjene strastvene, vi zračite. Vaše želje se ostvaruju. Kraj mjeseca je općenito prilično dobar.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ne morate se žaliti, ljubav ide dobro i ništa vam ne smeta tijekom mjeseca. Planirali ste iznenaditi osobu svog srca, trenutak je povoljan. Odnosi su konstruktivni; možete početi praviti planove za budućnost. Obveze su jake, osjećaji iskreni. Kako bi vam prema 18. zajamčili mirnu budućnost, vrlo je moguće da morate riješiti materijalnu situaciju vezanu za vašu vezu. Formalizirate, to je prekrasan dokaz predanosti. Vaš partner nije mogao bolje sanjati. Vaše ambicije rastu, vi ste spokojni.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste u potrazi za partnerom, na početku organizirate sastanak koji zvuči očito. Ako se pokušavate ne uzbuđivati previše, gura vas mali unutarnji glas koji vam govori da je to prava osoba. Uzmite si vremena, ne žurite ništa, imate dobru zvijezdu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Vrlo je vjerojatno da ste dolazak Jupitera u Ovnu vidjeli kao providnost. Njegova poduzetnička energija će dati poticaj onome čemu ste se nadali mjesecima. Zahvaljujući planetu sreće i širenja, vaš horizont se otvara novim perspektivama. Međutim, moguće je da još uvijek imate osjećaj suhog veslanja. Ako je tako, pričekajte do 25. svibnja, koji najavljuje prelazak Marsa u Ovna. S financijske strane, iako je vaš manevarski prostor ovog mjeseca još uvijek ograničen, trebali biste se moći radovati, zahvaljujući dobrim vijestima koje ste dugo čekali.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite veliku magiju uspjeha za svibanj 2022.!

 

 


Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

sudbina

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Ovo je mjesec stabilnosti, u svibnju se najavljuje lijepo i korisno razdoblje, drage Vage. Trenutak je povoljan za vaš posao i za privatni život; osobna, emocionalna i ljubavna domena također je u pitanju. Zvijezde vas ohrabruju za sve dobre odluke koje ćete donijeti, niste na kraju iznenađenja, stvari se događaju. Možda ćete biti u iskušenju novim iskustvima. Nakon druge polovice mjeseca imat ćete izbore o obitelji. Oblik vam je blistav, pogotovo tijekom prva tri tjedna, tada vam energija malo pada, ali nastavljate s tempom. Ako se teško odlučite za reguliranje situacije, naši dragi planeti vrše pritisak na vas 25.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

S ljubavlju vaši postupci urode plodom, ako ne mjerite dobrobiti, to je da se zbog komplimenata osjećate nelagodno, radije biste ostali skromni. Situacija se sporo stabilizira, pronalazite prave riječi. Prije kraja mjeseca vidjet ćete lijepu evoluciju. Vaša privatnost vas ispunjava.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Bez pritiska, vaš partner se odlučuje kretati vašim vlastitim tempom; postavljeni ste na isti tempo, i to vam savršeno odgovara. Vodeći računa o vašoj dobrobiti, vaš supružnik brine o vama, njegove/njezine pažnje su brojne, a vi uživate u njima. Da biste se osjećali dobro morate osjetiti ravnotežu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste sami, morate se okružiti pravim ljudima. Umjesto da vodite nezanimljive susrete, kladite se na konstruktivne susrete. Želite li steći nova poznanstva, odvojite vremena. Nemojte si raditi pritisak. Oko 15. svibnja stvari će se početi kretati.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Kad je riječ o karijeri i novcu, u svibnju možete osjećati da su stvari malo lakše nego prije. Ako vam kojim slučajem kolega ili šef izvrši pritisak, budite zen. Ne pokušavajte učiniti više nego što biste trebali, jer vam to ne bi dalo očekivane rezultate, Vage! Ovaj mjesec najavljuje neke male promjene koje možete bez problema ukrotiti, pod uvjetom da ne vršite pritisak na sebe zbog trivijalnosti. S financijske strane, to nije raskoš, ali uspijevate poštovati svoj proračun bez posebnih napora.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 


Obratite se savjetniku Antonu na kodu 126, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odraditi detaljnu analizu za novac!

 

 


Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Svibanj je mjesec promjena i transformacije. Profesionalno, emotivno, sve se kreće, a vi SE ne držite na mjestu. Proljeće je dobro vrijeme za početak nekog projekta ili postizanje cilja. Od 11. vaše akcije su obećavajuće; cijenite svoj osjećaj dužnosti i svoju ozbiljnost. Uvijek se uspoređujete s drugima jednostavnim natjecateljskim duhom, ne možemo vam zamjeriti. Pažnja male ljubomore će se umiješati u vaš svakodnevni život. Imate bolje stvari za raditi nego obraćati pažnju na tračeve. Oko 19. nazire se nova ljubavna situacija, u pravu ste, morate vjerovati.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Što se tiče ljubavi u svibnju, mali vjetar lakoće puše na vaše odnose. Do 15. život uzimate opušteno, s vremena na vrijeme je dobar osjećaj prepustiti se da vas ponese. Čak i ako to uznemiruje neke ljude, odlučite živjeti u ovom trenutku bez izrade plana. Uživate u svojim prijateljima, obitelji; mjesec svibanj je lijep.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste u vezi, zvijezde vas guraju da finalizirate nekoliko projekata. Niste sami, partner vas podržava, samo pronađite dobru dinamiku. Nježnost je na dnevnom redu. Ako ste sami, nevjerojatna energija vam omogućuje da bez ikakve stidljivosti upoznate druge ljude. Pazite na sve prilike, do 21. ćete upoznati vrlo šarmantnu osobu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Kad je riječ o karijeri, poboljšanje koje očekujete dolazi 11. svibnja kroz Jupiter u Ovnu. Sreća nikad ne dolazi sama; Mars joj se pridružuje 25. Ovog mjeseca vaša dnevna aktivnost se vraća na pravi put. Ono što vam se činilo bolnim postaje sve manje i manje. Dobivate na brzini. Sviđa vam se vaša aktivnost. Pronađete osmijeh i želju za stvaranjem i poduzimanjem. S financijske strane, ako upravljate svojim računima gledajući u zvijezde, možete završiti bez novca! Dakle, da biste to izbjegli, držite svoj proračun stabilnim čak i ako vam je dosadno.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 


Obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljnu astrološku analizu i predati Vam Vaš osobni kod za uspješnu karijeru!

 

 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Tijekom prvog tjedna svibnja, vi ste svoj šef, Rakovi. Vi se snalazite; drugima se predstavljate kao pravi osvajač. Bilo na poslu ili kod kuće, vi ste šef, čak i za osjećaje, slušate samo svoje osobne želje. Prema 18. dolazi do promjene, um vam se konačno otvara drugima, u glavi više niste sami. Svoje kvalitete ili svoje vještine trebate staviti u službu drugima što vraća dobru atmosferu u obitelji, na poslu i u vašem prijateljskom krugu. Malo po malo naučite delegirati, vjerujete, razmjene su konstruktivne. Zvijezde se s vama igraju dobrohotnosti. Završavate mjesec oslobođenog uma, manje ste u defanzivi; slušate druge.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Kad je riječ o ljubavi, bi li to bili lijepi dani koji bi vas učinili toliko punim razumijevanja i manje krutim? Često vrlo svjesni zahtjeva koje imate prema drugima, odlučite biti fleksibilniji. Ne možete podnijeti da vašim bližnjima možda nedostaje motivacije, stavite se dvije sekunde na njihovo mjesto, umjesto da osuđujete njihovo ponašanje, pustite uzdu. Ne očekuju ništa manje.

 

horoskop-rujan-mjesecni

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U vašoj vezi svaki put kada odlučite preuzeti vlast može postati komplicirano. Prije nego što situacija eskalira, potražite najbolja rješenja za uravnotežen odnos. Ništa nije izgubljeno; budući da zvijezde igraju ulogu zaštitnika, iskoristite to da oprostite.

Mjesečni horoskop za svibanj 

Samci, od 14. sve postaje moguće. Zahvaljujući našoj dragoj Veneri, vaša želja bi se mogla ostvariti. Pod utjecajem dobrih planetarnih aspekata, dragi samci, pronalazite ljubav. Vaša vas pratnja ohrabruje i podržava.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Što se tiče karijere i financija, ovog mjeseca planete u Ribama i Biku dogovaraju vaše poslove. Ovi blagotvorni utjecaji stvaraju okolnosti koje pogoduju vašoj evoluciji. Kao bonus, olakšavaju vam život tako što vas dovode u kontakt s ljudima koji vam odgovaraju. Od 11. Jupiter prelazi u Ovna. Stvari mogu biti složenije za upravljanje. Novi vođa? Ima li nestrpljivih kupaca? Stresniji posao? To je moguće! Ostanite u zenu. To će biti produktivnije od odlaska uz lupanje vratima. S financijske strane, ako trebate napraviti veliki trošak, nemojte to činiti iz hira jer dobro znate da vam to ne ide.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Luka na kodu 202, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odraditi osobnu astrološku analizu za mjesec svibanj!

 

 


Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

natalna-karta

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Ne možemo reći da slušate druge, nego se pretvarate da ih slušate jer vam odgovara da ne sudjelujete u raspravama koje smatrate nevažnim. Ovog mjeseca, kako nemate ni minute za disanje, radije ne gubite vrijeme na tračeve. Do 17. ste pod stresom. Teško se trudite osmisliti svoje profesionalne projekte, živci vas preuzimaju. Pred 20. otvaraju vam se novi horizonti, nećete imati drugog rješenja nego pogledati nove mogućnosti koje su vam potrebne. Proljetni susreti dovest će do ljubavnih priča ili čvrstih prijateljstava. Ne zaboravite si dati malo trenutaka jedan na jedan da se odvojite od svog užurbanog života, dragi Škorpioni.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Što se tiče ljubavi u svibnju 2022., proljeće čini da izgledate dobro. Svoje povjerenje dajete ljudima koje volite, ne očekujući ništa zauzvrat. Novo okruženje (izlet, zabava...) stvara svečanu atmosferu, oduševit ćete se. Od trenutka kada ste sretni, zaboravljate na zavidnike. U svibnju se prepuštate nježnoj atmosferi proljeća; čini se da se sviđa vašem partneru. Odlučujete vjerovati sreći, ali i snazi vašeg odnosa; to je lijep dokaz povjerenja. Neki događaji izgledaju sasvim prikladni za vašu vezu.

Mjesečni horoskop za svibanj 

Samci, lijepo napredovanje vodi vas novim putevima, vaš emocionalni život dobiva neočekivano značenje. Tražite emocionalnu ravnotežu, ovog mjeseca ćete je pronaći. Vaš trud nije uzaludan, naprotiv, pokreće vas dobar optimizam. Oko 13. očekuje vas lijepo iznenađenje.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Horoskop za karijeru vam poručuje: Ako još uvijek oklijevate oko prijedloga koji vam je nedavno upućen, više nemate vremena za meditaciju koliko biste željeli. Zašto? Jer Jupiter, sreća i ekspanzija, napušta Ribe 11.! Dakle, ako želite da vaše ideje ili talenti budu isplativi, sada je vrijeme da uskočite! Da biste uspjeli u ovom malom čudu, zanemarite pesimistične umove i njihove fatalne predznake. Vjerujte svojoj intuiciji i ono što ćete učiniti bit će savršeno. S financijske strane, ovaj sektor naglo jača kroz priliku koja će vam jamčiti značajan i redovit prihod.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Obavezno nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobnu astrološku analizu, koja će Vam na vrijeme otkriti sve prepreke koje morate pobijediti, ali i prilike koje trebate iskoristiti!

 


Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2022.

 

Bez napora, od početka mjeseca vaše stanje duha je oslobođeno svih obaveza, drage Ribe. Zatim se postupno mijenja, djelujete anksioznije, manje opušteno, strah od toga da vam neka situacija pobjegne slabi. Morate se vrlo brzo sabrati, nemojte dopustiti takvim emocijama da vas obuzmu. U poslu situacija postaje stvarnost, mogli biste potpisati ugovor; mogli bismo vas također zamoliti jer su vaše ideje privlačne. Ukratko, dobivate priliku da budete poznati. Prema 22. vanjske potpore ozvaniče promjenu. Imat ćete malo problema s postizanjem dnevnog tempa, ali će to biti potrebno, vaša dobrobit prije svega. Obitelj je važna; trebate da vam najmiliji budu blizu.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Proljeće vas tjera da volite, potrebna su vam nježnost, pažnja, ispunjeni ste dobrim namjerama, čim imate priliku ugoditi; ne oklijevate. Ako ponekad osjećate da vaši najmiliji nisu dorasli vašim očekivanjima, možda tražite previše. Budite sretni s onim što već imate. 12. svibnja s partnerom dolazi do malih nesporazuma, niste na istoj valnoj duljini. Osim nekoliko nevažnih napetosti, ubrzo ćete pronaći rješenje problema, ne dopuštate da sukobi traju zauvijek; imate inteligenciju da idete dalje.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Ako ste sami, što bi se dogodilo ako promijenite profil partnera? To je pravi način da okrenete leđa prošlosti. Zvijezde vas ohrabruju, utjecaji su blagotvorni, mjesec svibanj donosi lijepa iznenađenja. Ostvarujete vrlo obogaćujuće susrete.

Mjesečni horoskop za svibanj 

Jupiter je svojom prisutnošću u vašem znaku stvorio prilike koje će vas dovesti do dobrog početka na području karijere. Svoju utrku završava 10. svibnja. Dakle, ako imate priliku u posljednji trenutak koja vas zanima, prihvatite je bez oklijevanja. Ako imate pitanja, a sugovornici vam ne odgovaraju, nemojte paničariti, to će učiniti krajem mjeseca. Što se tiče financija, Jupiterova sreća se smjestila na ovaj sektor vaše solarne teme od 11. svibnja. To znači da će povratiti svoju snagu, zahvaljujući prilikama koje će biti neočekivane i vrlo korisne.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Lucu na kodu 545, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite veliku magiju ljubavi i uspjeha za mjesec svibanj!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO: 

 

Koja tri horoskopska znaka očekuje sreća u 2022. godini? 

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Karma - Sve o karmi i što karma znači

 

 

facebook

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. 

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro