Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ovan i seks!

Ovan i seks!

Ovan i seks - za ovaj horoskopski znak je karakteristična želja za lovom i neprekidni lov za novim plijenom. Ovan voli nove izazove u seksu, ali i u svim životnim situacijama. Pravi je grabljivac kojega niti najmanje ne možemo nazvati umiljatom domaćom životinjom u seksualnom smislu.
Osobama koje su rođene pod znakom ovna, seks je vrlo važan. Ako je Vaš izabranik Ovan, onda trebate unaprijed biti pripremljeni kako biste mu odgovarali i na tom polju. Kad je riječ o upornosti, na Ovnove se ne može žaliti niti u svakodnevnom životu, niti u krevetu.
Pripadaju takvim horoskopskim znacima čija se životna energija pokazuje i u spavaćoj sobi. Raznovsna osobnost, voli nove stvari, ali se ne boji eksperimentirati.

Ovan i seks.

U krevetu će Ovan biti vladajuća strana.

Iz tog razloga mu je potreban takav partner koji kao on, ne zazire od raznovrsnih i novih stvari. Ukoliko njegov partner nije otvoren za nove stvari i eventualno nije u stanju da zadovolji potrebe Ovna koji je širokog shvatanja, velika je vjerojatnost da će Ovan krenuti i na zabranjene puteve ili će partnera jednostavno ostaviti.
U krevetu će Ovan biti vladajuća strana. Pored toga vrlo je osjetljiv tip, voli blage, nježne dodire u toku jednog žestokog i dugotrajnog seksualnog odnosa.
Ovan je strastven ljubavnik, ali sigurnost mu je podjednako bitna stvar. Morate biti oprezni i ne igrati se s jednim Ovnom, ne činite ga ljubomornim jer lako može s raskidom završiti Vaš nevini pokušaj.

 

Ovan žena i seks.

U njenim vezama seksualnost ima centralnu ulogu, zato žena Ovan u seksu bira takvog partnera kojemu je to podjednako važno. Ne krije svoje potrebe. Ako nakon seksa ima ponovnu želju za vođenjem ljubavi, onda će to otvoreno i reći svojem partneru.
Ovan žena je strastvena ljubavnica. Ujeda, grebe – seks sa njom je kao borba čija je nagrada orgazam. Ne prezire niti od malo agresivnijih stvari, voli ako je odlučno dodiruju muškarci, ali naravno na razigran način.
Slobodno potapšajte zadnjicu Ovan žene, vidjeti ćete, to će je još više pokrenuti u krevetu. Ne voli da predigra ide u nedogled, ali s jednom uljanom masažom možete joj ugoditi. Voli biti gore, a tim izrazuje svoju vlast nad drugim. Tretirajte je kao Boginju, zauzvrat ćete i Vi dobiti kraljevski tretman.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Nazovi odmah

Ovan muškarac i seks.

Ovan i seks - seksualne odnose, poljupce, zagrljaje, pozicije unaprijed isplanira na isti način kao i ostatak svog života. Ovan muškarac u seksu uglavnom voli te žene koje ga ne drže dugo u neizvjesnosti, nego u što kraćem roku mu stave do znanja što žele. Voli ako ga partner iznenadi s novim stvarima, čak niti igranje uloga nije strana Ovan muškarcu.
Među Ovan muškarcima možete naći najstrastvenije ljubavnike, od kojih niti maratonski dugački odnosi nisu strani niti rijetki. Njegov partner i više puta može doživjeti zadovoljstvo, dok on kontrolira svoju erekciju. Za Ovan muškarca seks je jedan ritual, način da se oslobodi od napetosti. Ako mu stavite do znanja da želite s njime voditi ljubav, momentalno Vam poklanja posebnu pažnju. Noć koju provedete u njegovom zagrljaju neće pasti u zaborav.
Zna biti divlji i nasilniji, ali je zato sposoban i na vrlo uzbudljive stvari, s čime svaku ženu obara s nogu.

Više o horoskopskom znaku Ovan pročitajte OVDJE.

vezivanje-partnera

Želite privlačiti najbolje mogućeg partnera za sebe i jednog takvog ljubavnika od kojeg ponovo možete svijet vidjeti u ružičastom? Ako je tako, onda zatražite naše savjetnike za pomoć. Oni su već mnogim ljudima promijenili ljubavni život! Nazovite ih na broj telefona slobodni savjetnici, čekaju na Vaš poziv!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 Pročitaj: Što muškarac u znaku Ovna misli (a što čini)!

Pročitaj: Tarot tri karte - odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Pročitaj: Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

 

facebook

 

 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro