Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Jedinstveni PLAVI Puni mjesec nakon više od pola stoljeća!

Jedinstveni PLAVI Puni mjesec nakon više od pola stoljeća!

Noć 31.10. obavija Puni mjesec u Biku!

PLAVI Puni mjesec nakon više od pola stoljeća! Listopad nam je ove godine donio burno astrološko razdoblje i pomjerao naše granice. Noć pred nama pod okriljem Plavog punog mjeseca u Biku donosi njegovu kulminaciju!

Nakon više od pola stoljeća - jedinstvena noć pred nama!

Danas, prvi puta nakon više od 75 godina! U svakom dijelu našeg planeta puni mjesec rasvjetljavat će Noć vještica i voditi nas ka Dušnom danu. Posljednja ovakva noć zabilježena je davne 1944. godine, a nešto slično neće se ponoviti još točno devetnaest godina.

Ova noć prepuna je jakih energetskih sila i simbola. Osim mistične energije dušnoga dana donosi i poseban Plavi puni mjesec koji predstavlja drugi puni mjesec i drugu noć tenzija u listopadu.

Vrlo je važno na pravi način iskoristiti ovakve dane. Iako mjesec u Biku može donositi puno bezbrižnih hedonističkih trenutaka, ovoga puta egzaktna opozicija s planetom Uranom koji se također nalazi u znaku Bika pobrinut će se da noć i dani pred nama budu obilježeni još većim tenzijama, promjenama i prijelomima, ali i značajnim OSLOBAĐANJIMA.

sanjarica_24astro

Iskoristite prisutnu energiju za potrebne promjene.

U noći pred nama u središtu pozornosti ostaje oslobađanje od starih navika, obrazaca i zone komfora. Ova noć može donijeti nepredviđeni trenutak koji ima snagu da nas odvoji od onoga što nam nije potrebno, iako će se energija fiksnog posesivnog Bika zasigurno pobrinuti se da se teško odvojimo od svega što nužno trebamo otkloniti.

Zapamtite – što se više opirete to će proces biti bolniji, a razlika između osjećaja oslobođenja i osjećaja gubitka vrlo često je samo odraz duha i vaše perspektive koja svejedno neće pomoći stvarima da ostanu po starom. Nemojte dopustiti da vam se to dogodi i pokušajte pronaći male znakove koji će vam pomoći na putu.

U nekim slučajevima ova noć može donijeti potrebno oslobođenje onima koji svojevoljno prigrle nužne promjene i odluče napraviti taj dugo odlagani korak. Razmislite, možda je vrijeme da na novi način pristupite svojim financijama, svome tijelu ili običnim dnevnim rutinama – ako je tako zasićenje sigurno možete jasno osjetiti.

Astro savjetnica Dada - kod 432

Zakoračite u proces odvajanja

Značajno je što se ovaj Puni mjesec događa u vrijeme kada stupamo ka dušnom danu, u večeri s 31. listopada na 1. studenog. Ovaj dan označava kvartalni prijelaz koji pada na pola puta između jesenske ravnodnevnice i zimskog solsticija. Prema brojnim vjerovanjima stoji kako kada zakoračimo u najmračniji dio godine granica između živih i mrtvih postaje najtanja. Sada stojimo na toj granici i možemo ju iskoristiti da se zajedno s energijom planeta kao što je Uran odvojimo i od duša koje nas možda još drže i sputavaju.

No, imajte na umu da se s ovakvim ritualima ne treba igrati. Planet kao Uran osim svoje snage na područjima promjene može donijeti i neočekivane ishode neiskusnima koji neoprezno koriste njegovom silom.

Promjenama pristupite oprezno! A za sve veće korake i promjene razmislite o kontaktiranju stručne osobe koja će vas pozitivno usmjeriti i pobrinuti se za svaki korak na vašem putu.

 

UPRAVO SE ČITA:

https://www.24astro.tv/clanci/vodeni-tokovi-stvarna-prijetnja-ili-prevara/

https://www.24astro.tv/clanci/svi-sveti-blagdan-zivog-covjeka/

https://www.24astro.tv/clanci/zena-skorpion-enigmaticna-i-fatalna/

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro