Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Podznak Lav - Fiksni vatreni znak

Podznak Lav - Fiksni vatreni znak

Podznak Lav. Lav je osjetljiv znak. Lako Vas povrijedi kad ne dobijete priznanje za koje smatrate da zaslužujete. Morate pronaći načine da se kreativno izrazite, budete s drugim ljudima i preuzmete svoju prirodnu ulogu vođe. Da bi se to dogodilo, morate osigurati da nikoga ne izolirate snobizmom ili da druge podvrgavate Vašim emocionalnim zahtjevima.


Naučiti prepoznati opseg svojih strasti, a zatim prepoznati da su i potrebe drugih jednako posebne kao i Vaše vlastite, držat će Vas na zemlji.

 


Podznak Lav – Fiksni vatreni znak


Podznak Lav. S Mjesecom u dramatičnom, velikodušnom i zabavnom znaku Lava, vjerojatno imate urođenu potrebu za pristupom životu s mjesta zabave, strasti i kreativnog samoizražavanja. Lav je vatreni znak, a to se odnosi na duh i nadahnuće. Na emocionalnoj razini vjerojatno ste topli, velikodušni i urođeno samopouzdani.

 

Lav je također fiksni znak, koji podrazumijeva postojanost i ustrajnost. Kad volite, volite intenzivno. Mjesec u Lavu može se odraziti na Vašu odanost i razinu podrške. Vatreni znakovi poznati su po obilju energije i možda ste spremni usmjeriti ovo obilje emocionalne topline prema onima koji su Vam dragi.

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160
Pošalji

Podznak Lav - Znakom Lava vlada Sunce, a povezano je s kraljevstvom. Dakle, Vaše emocije vjerojatno posjeduju ovu solarnu kvalitetu, zračeći prema onima prema kojima volite dobronamjerno i možda žestoko udarajući protiv onih koji su izgubili Vašu naklonost. S Mjesecom u Lavu, imate urođeni osjećaj dostojanstva i očekivat ćete određenu razinu tretmana i poštovanja od drugih.

 

Ako ste podznak Lav, kao kraljevski znak, možda imate prilično raskošan ukus, a najudobnije ćete se osjećati kada ste okruženi ljudima i situacije za koje osjećate odražavaju Vašu unutarnju sliku.

 

besplatni-tarot

 

Drama i kreativnost

 

Podznak Lav - Na instinktivnoj razini vjerojatno osjećate snažne emocije. Često postoji strastveni intenzitet koji treba izraziti. Lav je dramatičan i kreativan znak. Možda uvijek tražite mjesta u koja ćete pretočiti svoju kreativnost i osobni izraz. Uvijek ćete se osjećati energičnije kada Vaša prirodna spontanost i bujnost mogu biti izraženi.


To može varirati od tradicionalnih oblika umjetnosti koji uključuju blještavilo i samoizražavanje poput plesa, drame i dizajna. Ili ćete možda otkriti da se Vaša kreativnost lako izražava u radu s djecom ili na čelu tvrtke u kojoj možete vidjeti kako se Vaše ideje oblikuju. Uz to, možda ste otkrili da Vam religijski rituali predstavljaju duboke osjećaje poštovanja i odanosti koji u Vaš život unose kreativnu dimenziju.

 

Što god radili, smatrate da Vam je dan živopisniji kada imate neku kreativnu priliku, pa će Vam pronalazak načina da se izrazite vjerojatno biti važan.

 

Podznak Lav 

 

 

Zabava i romantika

 

Podznak Lav - Lav je znak romantike. Vjerojatno ste netko kome trebaju sigurnost i naklonost da bi se osjećali povezanima s drugima i tražit ćete načine da svoj romantični život održite na životu.

 

Za Vas je važno stvoriti odnose s ljudima koji će Vas obasipati naklonošću i zabavom. Na ovoj je razini vrlo važno da pronađete partnera koji je demonstrativan i obraća pažnju na Vaše emocionalne potrebe. Kad partner odvoji vrijeme da se osjećate posebno, tada se možete osjećati opušteno da podijelite svoju emocionalno toplinu s njim. Ipak, pobjeđuje onaj scenarij kada se prema sebi ponašate s ljubavlju koju želite od drugih i kada zauzvrat pružite drugima isto.

 

Mjesec u Lavu povezan je s djecom. Vjerojatno ste u mnogočemu "dijete u srcu". Uživate u igri, zabavi i spontanosti te se lako možete sporazumjeti s djecom na njihovoj razini. Možda imate urođeno razumijevanje za djecu i koje su njihove stvarne potrebe.


Druženje s djecom pomaže Vam otvoriti vlastitu kreativnost i osjećaj zabave. Možda ćete također otkriti da Vam se život čini potpunim tek kad pronađete načine da izrazite svoje 'unutarnje dijete'. Odvojiti vrijeme za zabavu i avanturu za Vas je poput lijeka i bit će važan način pronalaženja 'duševne hrane'.

 

podznak-lav

 

Podznak Lav - Katakteristike i osobine 


Vodstvo i organizacija

 

Podznak Lav. Lav je također znak vodstva. Na instinktivnoj razini možete osjetiti da je Vaša uloga da vodite druge. Stoga Vam najbolje ide kad osjećate da kontrolirate situacije. Ovo je znak organizatora i možda imate urođeno razumijevanje kako spojiti događaj ili priliku. Instinktivno znate kako unijeti zabavu u bilo koje okruženje.


Posjedujete prirodne osobine vođe koje nadahnjuju druge da Vas slijede. Kad vodite s mjesta samopouzdanja i zabave, drugi će rado uživati u Vašem sunčanom raspoloženju, želeći Vas pratiti na putu do sljedeće avanture. Vaš prirodni osjećaj zabave i radosti sjedinjuje se sa Vašom željom da stvari radite dobro. Možete potaknuti ljude da udruže snage i posvete se određenom cilju, istovremeno uživajući u tom procesu.


Na drugoj razini, Mjesec u Lavu povezan je s ponosom. Vjerojatno ćete se osjećati ponosni na sebe i želite raditi stvari najbolje što možete. Ponos Vas može natjerati da visoko ciljate i slijedite svoje obveze. Ali kad dopustite da Vas preuzme taj svojstveni osjećaj ponosa, možete razviti mišljenje da ste uvijek u pravu.

 

Ako ste podznak Lav, morate biti oprezni da Vaš prirodni osjećaj dostojanstva ne postane egocentričnost i dominacija. To će dovesti do izolacije i nesretnog iskustva što nemate druge osobe oko sebe da dijele Vaše kreativne ideje i obilnu emocionalnu energiju.

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Podznak Djevica - Promjenjivi zemljani znak

 

Paraliza sna - Sile Crne Magije!

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

Četiri neugodna pitanja o seksu i odgovori!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro