Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Mokrenje

Sanjati mokrenje - Po starom vjerovanju ovo je simbol koji najavljuje neugodnosti. Mokriti u snu je dobar znak. Vidjeti mokraću u snu predstavlja osjećaje koje ste odbacili. Sanjati da urinirate simbolizira čišćenje i oslobađanje od negativnih ili potisnutih emocija. Ovisno o kontekstu sna, mokrenje je simbol koji ima ili nema osnovnu kontrolu nad vašim životom. Vi ste doslovno “ljuti” i ne izražavate se u pozitivnom smislu ili na konstruktivan način.

Mokriti u javnosti - Sanjati da mokrite u javnosti simbolizira nedostatak privatnosti u nekoj osobnoj stvari. Alternativno, san znači da pokušavate uspostaviti svoju granicu i “označiti svoj teritorij.”

Sanjati da netko mokri na vas - Sanjati da neko mokri na vas znači da osjećate emocionalni teret te osobe. Ta osoba je predala sve svoje osjećaje vama. Alternativno, san simbolizira nedostatak osjećaja vlastite vrijednosti.

Sanjati da ste se slučajno pomokrili - Ako sanjate da ste se slučajno pomokrili na sebe ili u hlače, onda to znači da ste na rubu emocionalnog ispada. Očajno želite izbaciti sve osjećaje koje ste držali u sebi.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

Više
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Više
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro