Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Obrve

Čupati obrve - Ako u snu čupate vaše obrve, to znači da vam je veseo događaj na pragu. Moguće je da ćete prisustvovati zabavi za koju ćete obući najljepšu odjeću koju imate i srediti se najbolje što možete. Željet ćete sjati i na nekoga od gostiju ostaviti poseban utisak.

Drugome crtati obrve - Ako u snu drugome crtate obrve, to implicira da se zavaravate. Može se dogoditi da ćete nekoga idealizirati i pripisati im osobine koje, po vašem mišljenju, krase dobrog čovjeka. Često vam se dešava da prenaglite i u potpunosti se predate u novoj vezi ili prijateljstvu zbog čega dolazi do razočaranja i patnje.

Guste obrve - Ako u snu vidite osobu sa gustim obrvama to znači da imate moćnog zaštitnika koji bdije nad vama.

Njegovati tuđe obrve - Kada u snu njegujete tuđe obrve, to ukazuje da uživate u svom poslu. Vi ste esteta koji mnogo pažnje poklanja detaljima zbog čega vam mušterije bezuvjetno vjeruju. Bitno vam je da se osjećate ispunjeno pa ne biste mogli da radite nešto što ne volite bez obzira na novac i bolje uvjete koje biste imali.

Rijetke obrve - Ako u snu vidite osobu sa rijetkim obrvama možete uskoro očekivati izlazak i druženje te ugodnu zabavu.

Vidjeti svoje obrve - Ako u snu vidite svoje obrve, to implicira da nešto krijete. Moguće je da nećete željeti povrijediti dragu osobu zbog čega ćete im prešutjeti nešto za što znate da bi ih povrijedilo. Bit ćete svjesni da im ne činite uslugu, ali procijenit ćete da je, u datom trenutku, to najbolja odluka.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro