Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Otmica

Oteta javna ličnost - Ako je oteta osoba javna ličnost, to znači da ste nezadovoljni zbog nečega, a ne znate kako se izraziti.

Otmica djeteta - Ako je riječ o otmici djeteta, to je zapravo dobar znak jer simbolizira iznenadnu sreću ili financijsku dobit.

Otmica člana obitelji - Otmica člana obitelji simbolizira strah od gubitka voljene osobe. Također, ovakav san može simbolizirati opasnost za člana Vaše obitelji. Svakako budite na oprezu.

Otmičar kojeg se ne bojite - Otmičar (otmica) kojeg se ne bojite, odnosno otmica kao pozitivno iskustvo, ima pozitivno značenje i odnosi se na neočekivanu sreću i sretne dane pred Vama.

Sanjati tuđu otmicu - Tuđa otmica često je upozorenje da je ugrožena sigurnost spomenute osobe. Alternativno, ovakav san može značiti da, nesvjesno, želite za sebe neke osobine koje posjeduje oteta osoba.

Sanjati vašu otmicu - Vaša otmica simbolizira strah od gubitka slobode. Ne možete činiti sve što biste htjeli stoga se osjećate slabašno i ranjivo. Alternativno, ovakav san može simbolizirati strah od preuzimanja odgovornosti i izazova koji slijede nakon toga.

Vi u ulozi otmičara - Vi u ulozi otmičara zapravo ste preslika potisnutih težnji. Naime, ovakav san odražava snažnu potrebu da Vas određena osoba sluša i poštuje. Prema nekim istraživanjima, ovakav san čest je kod osoba koje su rođeni vođe, voditelji ili rukovoditelji. Alternativno, ovakav san može značiti da u budnom životu silom želite uzeti nešto što Vam ne pripada, a posljedice će biti ozbiljne.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro