Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Smrt

Sanjati vlastitu smrt - To znači emotivnu obnovu. Jedan životni stadij se završava, odnosno, dolazi do promjene stava prema stvarima, gledate na svijet iz drugog kuta.

Sanjati o smrti - Uskoro ćete se osloboditi jednog problema za koji već izvjesno vrijeme tražite rješenje, odnosno, od jednog dugogodišnjeg duhovnog stanja. No, to može značiti i jednu promjenu koja će uslijediti uprkos Vašem naporu.

Sanjati smrt člana obitelji - Bojite se da nećete biti u mogućnosti riješiti stvari sami, da iz Vašega života odlazi osoba koja Vam je jako važna, a potrebna Vam je njegova duhovna potpora bez koje Vaš život nije upotpunjen.

Sanjati smrt nepoznate osobe - To znači da ste zaštićeni od negativnih energija takvih ljudi, napada, koji zlobno spletkare iza Vaših leđa i žele Vam naškoditi. To može također značiti da trebate staviti točku na kraj nekom depresivnom događaju ili ostavite iza sebe neku tešku životnu situaciju. Ako se radi o ovom zadnjem i osjećate da se ne možete pomaknuti, trebali biste potražiti savjet naših stručnjaka kako bi Vaš život krenuo pozitivnim smjerom!

Sanjati smrt prijatelja - ko je taj prijatelj već preminuo, važno je pronaći odgovor u sebi na to što on predstavlja za Vas. U odgovoru leži tajna, što je to stvarno ono što Vam je potrebno u tom razdoblju kada se slika pojavljuje u snu. Ako se radi o smrti prijatelja koji je još uvijek živ, morate uzeti u obzir ono što Vam prvo padne na pamet o toj osobi. Njegove pozitivne karakteristike? Ili možda stvari koje Vam se ne sviđaju u vezi njega? Ako je ovo zadnje, onda ta osoba ima negativan učinak na Vas i njegove negativne energije loše utječu na Vaš život.Pitajte naše stručnjake za jaku zaštitu!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro