Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Vađenje zuba

Sanjati kako vadite zub - Ukoliko sanjate vađenje svog zuba, to može imati pozitivnu simboliku i ukazivati na to da ćete se riješiti nekog problema i da će se vaše zdravlje poboljšati.

Sanjati kako netko vadi zub - Ukoliko ste sanjali da je druga osoba izvadila zub, to je znak da će ta osoba ozdraviti ili da će uspjeti riješiti sve probleme koji je muče već dugo.

Sanjati kako vam zubi ispadaju - Ispadanje zuba u snu ima jako lošu simboliku i uglavnom nagoviješta smrt osobe koja vam je draga. Ukoliko je riječ o ispadanju zuba sa desne strane vilice, to ukazuje na smrt ženske osobe, a ispadanje zuba sa lijeve strane vilice znači da će vjerojatno muška osoba umrijeti. Ako se desi da ispadaju prednji zubi, to ukazuje na smrt bliske ili mlađe osobe, a ispadanje zadnjih zuba znači da će umrijeti neki vaš poznanik ili starija osoba. Osim smrti, snovi o ispadanju zuba ukazuju i na moguće bolesti, povrede ili prekid emotivne veze ili prijateljstva. Ispadanje zuba sa desne strane vilice može ukazati na prekid komunikacije sa ženskom osobom, a ako ste sanjali da vam ispada zub sa lijeve strane vilice, to znači da ćete prekinuti komunikaciju sa muškom osobom. Ispadanje prednjih zuba ukazuje na sukobe sa mlađim i bliskim osobama, dok ispadanje zadnjih zuba označava sukob sa osobom koja je starija i sa kojom ste manje bliski.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Horoskop braka za 2021. godinu
Horoskop braka za 2021. godinu

Više
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

Više
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro