Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Astro Centar Hrvatska Zagreb

Astro Centar Hrvatska Zagreb

 Dobro došli u Astro Centar 24 Astro Hrvatska Zagreb!

Najbolji ASTRO CENTAR na Balkanu - Hrvatska Zagreb! Više od 20 godina rješavamo probleme u ljubavi, financijama, zdravlju. Nazovite i saznajte zašto smo po odabiru zadovoljnih korisnika astro centar broj 1! Jamčimo najjeftinije cijene i najbolju kvalitetu. Pomogli smo mnogima, pomoći ćemo i vama.

Naši vrhunski ezoterijski stručnjaci dostupni su Vam i u Hrvatskoj! Javite nam se sa povjerenjem i počnite živjeti život punim plućima! Neke od tehnika kojima rade naši stručnjaci u Astro Centru su: tarot, numerologija, reiki, visak i mnoge druge drevne i moderne tehnike ezoterije...

Astro Centar Hrvatska Zagreb je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

astro-centar-hrvatska-zagreb

 

SMS Astro Centar Hrvatska

 

Naši vrhunski astrolozi dostupni su Vam i putem SMS poruke! Ukoliko niste u mogućnosti razgovarati, javite se putem SMS poruke bez oklijevanja! Postavite pitanje i saznajte odgovore još danas!

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

 

24Astro - V.I.P. Klub

Postanite član V.I.P. kluba 24Astro! Od sada razgovarajte s našim vrhunskim voditeljima u ASTRO CENTRU HRVATSKA anonimno izvan emisija. Često zbog velikog broja poziva ljudi koji traže pomoć  naših voditelja, ne možete postaviti više pitanja! Članovi V.I.P. Kluba mogu postaviti neograničen broj pitanja po pozivu! Magijski materijal je BESPLATAN uz svaki poziv, što znači da vi NE kupujete ništa jer naši savjetnici već imaju sve spremno kod sebe! Članovi V.I.P. kluba mogu i zakazati termin razgovora kad Vama najbolje odgovara!

Ukoliko želite postati dio 24Astro V.I.P. kluba, nazovite:

064 609 992 (FIX: 6,99 kn/min / MOB: 8,41 kn/min)

tv-voditelji-tarot

 

Tarot Centar Zagreb Hrvatska

Ukoliko Vas muče ljubavni, financijski, obiteljski ili poslovni problemi, ne živite u neznanju! Kontaktirajte naš najbolji astro tarot centar. Naš astro tarot centar je online i jedan od najvećih u regiji. Prednost online astro centra je njegova dostupnost.

Špil tarot karata se sastoji od sedamdeset i osam karata podijeljenih u tri kategorije. Prva od tri kategorije tarot karata su dvorske karte, pa velika i mala arkana. Velika arkana se sastoji od 22 karte, počevši od karte lude(0), te završavajući kartom svijeta(21). U svakom od tih brojeva, nalazi se simbolika koji naši vrsni tarot majstori  mogu tumačiti ovisno o vašem pitanju ili interesu. Naši stručnjaci u Astro Centru bave se tarot čitanjem već duže od 20 godina i najbolji su na svojim područjima. Ukoliko obavljate neki od rituala kao što su skidanje magije ili provjere uroka kod naših savjetnika, možete također zatražiti da vam otvore besplatni tarot i to sve u jednom pozivu!

facebook

ASTRO CENTAR HRVATSKA ZAGREB

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro