Razgovarajte iz USA
putem bonova

Najtočniji Mjesečni HOROSKOP

Mjesečni Horoskop za Travanj

Mjesečni horoskop za ožujak 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2023. - Ožujak 2023. godine donosi velike promjene u ljubavi kod većine horoskopskih znakova. Nažalost, po neke znakove to neće biti pozitivne promjene i bit će potrebno puno strpljenja kako biste ostali zajedno sa partnerom. 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Jedna promjena će promijeniti Vaše raspoloženje. Naime, imat ćete brige zbog financija. Nešto ipak može pomoći ako napravite promjene, ali zbog toga kasnije nećete imati puno izbora. To je vrlo teška odluka, stoga morate dobro razmisliti. U predstojećim tjednima ćete se dodatno u nekoga razočarati, u nekoga tko Vam je blizak i ponaša se kako niste to očekivali. Na kraju tjedna ćete imati potrebu da pronađete nove partneru u poslu, ali i privatnom životu. Ovo će stvoriti napetost, stoga morate biti u pripravnosti i uvijek održati svoju samokontrolu.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Na početku tjedna će Vam pojačane energije pomoći da se motivirano upuštate u posao. Ovog mjeseca ste puni samopouzdanja i pozitivnih vibracija. Čak se pokazuje i veća promjena. Očekuje Vas vrlo uzbudljiv period, ako budete uspješno savladali prepreke i tako možete pokrenuti nove promjene u svom životu. U privatnom životu, međutim će neka nesigurnost sve poremetiti, a tome će biti uzrok jedan neočekivani događaj koji će upravo ukazati na to koliko jedna dobra veza može biti nestabilna.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160

Pošalji

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Ovaj mjesec će Vam pokazati da ste jako ranjivi na području novca i motivirat će Vas da se pokrenete stabilnosti i financijskoj sigurnosti. Ako već imate plan za promjenu, onda je sada vrijeme da poradite na tome. Nemojte zaboraviti da je ovaj period za Vas jako povoljan da započnete neki novi projekt! U privatnom životu će biti pojačana strast, stoga ne zaboravite bitne datume i pripazite da ne razočarate partnera u onome što je njemu važno.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Na samom početku mjeseca ćete vrlo dobro razmišljati i baš zato će ovaj period biti vrlo dobar za sređivanje financija, potpisivanje ugovora i donošenje bitnih odluka. U ovom periodu će Vam jedna sretna okolnost pomoći u rješavanju financijskog problema. Krajem mjeseca ćete uspjeti postići nekoliko ciljeva i pronaći ćete čak priliku da postavite i nove ciljeve. Isto tako će nastati i napeta situacija između Vas i člana obitelji, jer će njegovo nepromišljeno ponašanje ili loša komunikacija to izazvati.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Mnogo jače se morate potruditi oko posla ako želite one rezultate koje očekujete. U ožujku morate dokazati da ste sposobni za nešto kako biste uspješno postigli ciljeve. Ne dozvolite da bilo kome morate bilo što objašnjavati i ne dozvolite da Vas isprovociraju. Budite spremni na kompromise i nove mogućnosti, jer se sve uskoro može promijeniti, naravno, ako i Vi to želite.  Ljubavni život će biti nestabilan na jedno vrijeme, a to će jako utjecati na Vašu budućnost, ukoliko budete spremni za oprost.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

U ovom periodu će nekome biti potrebna Vaša pomoć i podrška. Učinite sve što možete i Vi ćete sami biti sretniji i zadovoljniji. Nikad nemojte zaboraviti da život sve vraća sa kamatama. U drugom dijelu ovog mjeseca će se pojaviti problemi u partnerskom odnosu, ali ako budete držali sve pod kontrolom i emocije i reakcije, možete sve riješiti. Istina, jedna jaka veza može sve izdržati, ali ovo svaki dan morate testirati.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Prvi dani u mjesecu donose unutarnju harmoniju i mir, a u poslu izuzetno plodan period. Ovdje je sada prilika da prilagodite svoje planove ovim promjenama i da napredujete zajedno sa svim tim šansama koje Vam se pružaju. Za sve ovo čak i Vi dobivate podršku planeta. U privatnom životu će jedan neočekivani događaj pokazati koliko je Vaš odnos u opasnosti, a to će Vas motivirati da se pokrenete prema sigurnosti veze, stabilnosti i boljem smjeru.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Sve trenutne promjene oko Vas će utjecati i na Vaše financije, a bit će potrebno mnogo truda i vremena da sve sredite. Budite oprezni i prihvatite samo ono što zaista možete odraditi jer Vas neće kočiti u svakodnevnim obavezama u budućnosti. Tijekom drugog dijela mjeseca će se odvijati događaji na koje niste računali i zato ćete vrlo brzo morati reagirati, a to neće dozvoljavati da odmah razmišljate o posljedicama Vaših postupaka. Prvo će sve to utjecati na Vaš privatan život, jer će to izazvati štetu, dugoročno.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Prema mjesečnom horoskopu, trebate obratiti pažnju, jer će se pružiti šansa da napredujete i da dobijete čak i podršku tamo gdje Vam do sada nisu htjeli pomoći. Vaša nervoza i nedostatak vremena mogu povećati šansu da donesete pogrešnu odluku, stoga se u predstojećem periodu trebate osloniti na nekoga kome vjerujete kako biste izbjegli potencijalnu katastrofu! U privatnom životu će biti potrebno strpljenje i praštanje kako biste nastavili u vezi, ali je to Vama jako teško.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Sada se jako fokusirajte na novac i na bogatstvo, jer se prema mjesečnom horoskopu pokazuje mnogo više šansi da poboljšate kvalitetu Vašeg života. Položaj zvijezda donosi neočekivan novac i veće dobitke, stoga je sada jako bitno da nemate na sebi nikakve negativne energije koje bi sve to sprječavale. Od sredine mjeseca se u Vama pojačava frustracija i bijes, a to će dovesti do lakšeg konflikta s Vašom okolinom i partnerom. Morate se kontrolirati. Budite pažljivi prema drugima, kao i sami prema sebi.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Imat ćete dobre prilike da pokrenete nešto novo oko sebe i za to dobivate čak i podršku Vaše okoline. Vaše samopouzdanje i pozitivan stav, u nekome budi potrebu da Vam u svemu pomogne. Sredinom mjeseca ćete pridobiti nečije povjerenje, za koga ste do sada imali osjećaj da nije osoba od povjerenja. Krajem mjeseca ćete čak s partnerom imati sukobe, stoga pazite da se situacija ne otme kontroli i ne izazove dugoročne probleme u partnerskom odnosu.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2023.

 

Tijekom ovog mjeseca morate se pripremiti na to da ćete još više morati raditi za postizanje uspjeha i od svih ostalih mnogo više dokazivati da ste baš Vi osoba koja je najpogodnija za obavljanje određenog posla. Od sredine mjeseca će se i Vaša motivacija i vitalnost povećati i u ovom periodu napredovanje će biti vidljivo na onim područjima koji su Vama bitni. Bit će Vam potrebno da koristite sposobnost za praštanje, posebno na području privatnog života. Budite strpljivi i ne dozvolite da iskoriste Vašu dobronamjernost.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro