Razgovarajte iz USA
putem bonova
U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

Idealni partner po horoskopu -  Povezanost zvijezda otkriva nam mnogo toga. Mogu nam čak pokazati koja osoba najbolje odgovara našoj natalnoj kombinaciji. Vaš mjesec rođenja tako otkriva kakav Vam je partner potreban. Pokazatelj je toliko precizan da se isplati i nešto duže čekanje na onog pravog. 

 

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

 


Siječanj – Idealni partner po horoskopu


Mnogo ste puta ste izgubili vjeru u ljubav, ali Vama je zapisana u zvijezdama. Važno je da ostanete pozitivni i optimistični jer će se Vaš partner kad-tad pojaviti, ako već nije u blizini. Kako ćete ga prepoznati? Vašeg partnera krase snažne ambicije prema ljubavi i prema poslu. Glavni razlog tomu je što ste i Vi takvi. Vrlo ste svjesni svojih snova i ništa Vas ne može spriječiti da ih ostvarite. Upravo Vam je zato potreban partner koji će trčati utrku života zajedno s Vama i biti Vam pritom podrška. Uz to, partner koji Vam je potreban odlično će se nositi s Vašom snažnom voljom i željom za napredovanjem. 

 

besplatni-tarot

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

 

Veljača – Vaš partner prema horoskopu


Vi uvijek vidite pozitivniju stranu života. Vaša nepredvidljivost mnogo Vam je puta donijela uspjehe u životu. Stoga Vam je potreban partner koji će biti strpljiv, ali istovremeno i željan novih iskustava. Da znatiželjno korača prema njima. Potreban Vam je partner koji će Vas voljeti i sitnicama pokazivati ljubav, a ne samo velikim riječima. Koji će Vas bodriti kada i sami koračate nepoznatim vodama. Kako ćete ga prepoznati? To će biti ona osoba koja će uživati i u tišini s Vama i neće iskorištavati Vašu ranjivost.

 

Ožujak – Idealni partner po horoskopu


Vi ste po prirodi iskreni i veoma empatični prema drugima. S obzirom na to, potreban Vam je partner koji posjeduje iste ili slične osobine. Zaslužujete osobu koja će Vas tretirati s poštovanjem i koji će se truditi ispuniti Vaše želje. Pametni ste i poduzetni, stoga takve kvalitete tražite i u partneru. Ako do sada niste imali sreće u ljubavi, budite strpljivi. Pojavit će se osoba koja će Vas poštovati, razumjeti Vašu neovisnost i koja će Vas staviti na prvo mjesto. Osoba koja će voljeti sve Vaše osobine i koja neće ni pomisliti na to da iskoristi Vašu dobrotu. 

 

idealni-partner-po-horoskopu

 

Travanj – Vaš partner prema horoskopu


Vi posjedujete mnoge jedinstvene osobine. Strpljivo pričekajte osobu koja će biti usklađena s Vama i zaljubiti se upravo u Vašu jedinstvenost. Vi se ne bojite pokazati svoj stav, reći svoje mišljenje i pokazati osjećaje. Stoga Vam je potreban samouvjeren partner koji se neće plašiti Vaše prirode i građenja odnosa s Vama. Upravo tako ćete prepoznati Vašeg partnera; hrabra i samouvjerena osoba koja se neće bojati graditi budućnost s Vama. 

 

Svibanj – idealni partner po horoskopu


Vi ste snažni i pouzdani. Potrebna Vam je osoba koja će moći pratiti Vaš tempo. U potpunosti ste fokusirani na ucrtani put, kako u poslu, tako i u ljubavi. S obzirom na to, Vaš partner prema horoskopu je stabilna osoba koja odgovara Vašem intelektu te koja u svom životu ima sličan fokus Vašem. Težite odnosu u kojem ćete si međusobno pomagati da budete što bolji i uspješniji. 

 

Lipanj – Idealni partner po horoskopu


Kako ste uvijek spremni na intelektualne izazove, potreban Vam je partner koji će Vam na toj razini parirati. U ljubavi ste vatreni i energični, stoga Vam je potrebna osoba koja će Vam se emotivno u potpunosti otvoriti i pritom se ne plašiti svoje ranjivosti. Partner koji će imati povjerenja u Vas i voljeti Vas kao što Vi volite njega. Drugim riječima, potrebna Vam je osoba koja će Vas pratiti kroz cijeli život.

 

Srpanj – Vaš partner prema horoskopu


Vaše emocije su izuzetno jake. Potreban Vam je partner koji će Vas poticati i podržavati da budete ono što jeste. Vi zračite i privlačite sve oko sebe, stoga Vam je potrebna osoba koju to neće smetati. Vama ne treba površan ili previše ambiciozan partner, već jednako intuitivna osoba. Netko tko je dovoljno siguran u sebe i tko Vas ni u čemu neće ograničavati kako bi se osjećao bolje u svojoj koži. 

 

Kolovoz – Idealni partner po horoskopu

 

Vi ste strastveni i iskreni u svojim osjećajima. Vama je potreban partner koji će se neće bojati biti iskren s Vama, čak i u slučaju da Vam kaže ono što ne želite čuti. Potrebna Vam je osoba koja će Vam omogućiti lidersku poziciju, da sijate punim sjajem i koja će prihvatiti Vašu nezavisnost. Unatoč tome, Vaš partner treba biti i osoba koja Vam neće dozvoliti da radite apsolutno sve što poželite: potreban Vam je netko tko će Vas držati u ravnoteži. Osoba koja će držati do sebe i svojih stavova. Kako ćete prepoznati Vašeg partnera? Bit ćete odani, zabavni i darežljivi prema toj osobi.

 

Rujan – Idealni partner horoskopu

 

Uvijek ste željni novih znanja i iskustava. Vaša neprestana potreba za učenjem je u Vašoj prirodi. Stoga Vam je potreban partner koji Vas neće u tome kočiti. Usamljenost Vam jako teško pada, ali s Vašim pobjedničkim mentalitetom niste skloni dugo biti sami. No to ponekad donosi partnerstva koja Vam zaista ne odgovaraju. Zato Vam je potreban šarmantan, uravnotežen i harmoničan partner s kojim ćete se nadopunjavati i koji će se potruditi ne bi li zagrebao dublje do Vašeg srca. 

 

najbolja sanjarica

 

Listopad – Vaš partner prema horoskopu 


Vi u sebi imate mnogo ljubavi i dobrote, zbog čega se često događa da Vas ljudi uzimaju zdravo za gotovo. Upravo zbog toga, Vaš partner treba posjedovati iste ili slične osobine. Intimnost Vam je vrlo važna. Potreban Vam je inteligentan i iskren partner koji će se truditi da osvoji Vaše povjerenje, poštovati Vas i koji će u Vaš život unijeti još više radosti i ljubavi, a ne bol i patnju. 

 

Studeni – Idealni partner horoskopu 


Vrlo ste kreativni s izraženim komunikacijskim vještinama, ali Vaša potreba za raznolikosti može rezultirati time da budete povučeni i tihi. Zato Vam je potreban otvoren i samouvjeren partner koji će voljeti sve Vaše strane i koji će se uvijek truditi da se osjećate opušteno, poticati Vas da budete svoji. Težite partneru koji neće biti samo Vaš ljubavnik, već i prijatelj od kojeg možete nešto i naučiti. Romantični ste i brižni, stoga strpljivo pričekajte nekoga tko će Vas voljeti svim srcem, onako kako svatko zaslužuje biti voljen. 

 

Prosinac – Idealni partner po horoskopu


Vrlo ste energični i uvijek spremni za zabavu. Vedri ste i puni optimizma, stoga Vam je potreban partner koji će Vas uvijek poticati da se i dalje razvijate. Netko tko Vas neće ograničavati i kočiti ni u čemu. Kako ćete prepoznati pravog partnera? To je netko tko će voljeti Vaš smisao za humor, ali i onu blesavu stranu Vaše prirode. Uz to, potreban Vam je netko tko će preuzeti odgovornost i biti dovoljno ozbiljan kada je to potrebno. Ono što prije svega želite je partnera koji Vas može nasmijati.

 

 

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu!

 

Još čekate na pravog partnera? Ili želite poboljšati svoju vezu? Možda riješiti neki problem s partnerom? Nazovite stručnjake, savjetnicu Gordanu na kodu 311 i savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici,  koje će iz usporednih horoskopa Vas i Vašeg partnera iščitati povoljne korake prema Vašem cilju!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

 

Sinastrija - uporedni horoskop u ljubavi!

 

Tibetanska knjiga smrti - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro