Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Grob

Kopati grob - Ako u snu kopate grob, to simbolizira tajnu ljubav. Moguće je da ste zaljubljeni u osobu koja, iz nekog razloga, ne želi da se pročuje za vašu vezu. U početku je i vama to odgovaralo, ali kako je vrijeme prolazilo, a intenzitet vaših osjećaja rastao, nadali ste se da će se stvari promijeniti. Mnogi će primijetiti da ste u oblacima i inzistirat će da im otkrijete o čemu se radi.

Otvoren grob - Kada sanjate otvoren grob, to ukazuje da se previše brinete. Vjerojatno mnogi za vas kažu da ste hipohondar i da od muhe pravite slona. U stanju ste zbog obične prehlade danima ići na ispitivanja kako biste potvrdili dijagnozu koju ste sami sebi postavili. Često se informirate na internetu ili u razgovoru s ljudima koji nisu stručni, ali daju sebi za pravo da drugima prepisuju lijekove i čudesne recepte za brz oporavak.

Ležati u grobu - Ako sanjate da ležite u grobu to je znak problema sa financijama. Nije problem u tome što nemate novaca nego u tome što ga ne možete zadržati. Niste pretjerano odlučna osoba pa iako ste si zadali za cilj da nešto uštedite vi čim vidite dućan morate u njega i kupiti makar neku sitnicu.

Grob uređivati - Očekuju vas sreća i radost.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu

Više
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro