Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Letenje

Sanjati letenje - Snovi u kojima letite su snovi koji spadaju u kategoriju lucidnih snova. To znači da ste u vašem snu postali svjesni da sanjate. Obično, oni koji sanjaju ovakve snove, opisuju svoje snove kao uzbudljiva, vesela i oslobađajuća iskustva. Snovi o letenju i mogućnost da kontrolirate vaš let u snu predstavlja vaš osobni osjećaj moći.

Letjeti s lakoćom u snu - Ako ste sanjali da letite s lakoćom te da uživate u predjelima koje vidite dok letite to znači da se nalazite na vrhu situacije. Prerasli ste nešto. Isti san može značiti i da ste stekli novo i drugačije viđenje na neke stvari, možda ih gledate iz druge perspektive.

Letjeti s teškoćom u snu - Ako ste u toku sna imali teškoće u letu, to znači da vam nedostaje snage u kontroli vlastite situacije. Trudite se da ostanete na pravom putu kako u vašem snu tako i u vašem budnom životu. Ako u toku leta nailazite na prepreke, kao što su drveće, zgrade, planine i slično, to znači da i u vašem budnom životu stoji netko ili nešto kao prepreka na vašem putu. Trebate otkriti tko ili što vas to sprječava da krenete naprijed . Teškoće koje imate u letu u budnom životu mogu biti pokazatelj nedostatka povjerenja ili nekog oklijevanja s vaše strane. Morate vjerovati u sebe, svoje sposobnosti i ne bojati se. Ovisno o tome osjećate li strah u snu dok letite, vi se bojite ili ne bojite izazova i uspjeha. Ako prevladava strah kod vas, možda niste spremni na neki sljedeći korak koji vam život donosi.

Sanjati da letite dugo i posvuda - Ako u snu letite dugo i na sve strane, kako je letenje davna čovjekova želja, ovo predstavlja određen bijeg od neugodnih situacija i problema.

Letjeti nisko u snu - Ne obavljate dobro posao koji radite, te su zbog toga moguće i posljedice.

Letjeti u snu bez pada - Ako sanjate da slobodno letite i ne približavate se tlu, točnije, ne osjećate paniku, znači da vam se najavljuju sretni dani.

Sanjati let u zrakoplovu - Trenutno se u životu nalazite u situaciji u kojoj imate slobodu ali se ipak bojite odabrati smjer djelovanja.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu

Više
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro