Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Lopta

Sanjati loptu - San u kojem ste vidjeli loptu označava neke sretne i radosne okolnosti, te uspjehe i napredak u profesionalnom i u privatnom životnom aspektu.

Igrati se loptom u snu - Ako ste sanjali da se vi u snu igrate loptom, sumnjičavi ste i podozrivi prema nekim bliskim osobama, te da vjerujete da su vas neke drage i bliske osobe iznevjerile ili su vas izdale, imat ćete s njima velike verbalne sukobe i konflikte, kako biste im pokazali da im baš ni malo ne vjerujete i da ih želite udaljiti od sebe.

Šutirati loptu u snu - Ako ste sanjali kako u snu šutirate neku loptu, san ima simboliku da ste odlučili da vrlo ili lako prihvatite, ili odbacite neke nove projekte ili prilike, te da se premišljate i „važete“ je li korist ili potencijalna šteta po vas povoljna ili ćete odlučiti odustati i povuči se.

Probušiti loptu u snu - Kada ste sanjali da ste u snu probušili neku loptu, ili ste je kao takvu i pronašli, ima na javi ili simboliku da ste pred velikim porazima i razočarenjima, ili da se vaše želje i nadanja neće lako ostvariti, iako ste uložili maksimum svoje energije, truda i znanja u realizaciju nekih planova.

Sanjati kako bacate loptu u vis - San u kojem bacate loptu u vis, pa je ponovo hvatate u svoje ruke, ima simboliku da ste uložili dosta vremena i rada u neke projekte, te da ste u stalnim nedoumicama kako točno dalje postupiti, jer ste pred velikim poteškoćama i ne znate trebate li nastaviti dalje ili se povući jer stalno nailazite na neočekivane prepreke i probleme, pa kada pomislite da ste napokon uspjeli, dođe do vraćanja nekih nepredvidivih poteškoća te ste zbog toga vrlo nezadovoljni i pod stalnim stresom.

Sanjati kako nekoga gađate loptom - San u kojem nekoga gađate loptom, na javi ima simboliku da se želite osloboditi tuđih i utjecaja i miješanja u vaše poslove. Netko stalno sputava i kritizira te nemate ni trenutak mira i odmora jer stalno težite ispunjavanju nečijih hirova i da druge učinite sretnima, a pri tome sebe sasvim zapostavljate. Ne znate što vi točno i želite u svom „djelovanju“ i čemu težite u radu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu
Podznak u horoskopu: Utjecaj na ličnost i sudbinu

Više
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro