Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Novac

Sanjati novac - Novac u snu je prije svega simbol slobode, bogatstva, financija, sigurnosti i udobnosti. Novac u snovima vezuje se i za simboliku kontrole, seksualnosti, dominacije, strasti i libida. Može označavati i samopouzdanje, osjećaj osobne vrijednosti, vjere u sebe i svoje sposobnosti. Može značiti i financijske dobitke, ali može biti i znak drugog obilja, i to obilja duhovnosti, ljubavi ili mudrosti. Novac se može povezivati i s kompletnim stanjem vašeg zdravlja, psihe ili intelekta.

Sanjati da ste dobili novac - Značenje novca u snu uglavnom se vezuje za poslovni uspjeh ili neuspjeh. Novac u snu simbolično predstavlja moć, snagu, dominantnost, uspjeh, samopoštovanje. Ipak, on ne predstavlja samo materijalne vrijednosti, nego je simbol moći uopće, koja se vrlo često tumači i kao moć na planu duhovnosti i seksualnosti.

Davanje ili trošenje novca u snu - Vezuje se i za pružanje ljubavi. Ako ste gledali nekoga kako daje novac, san može ukazivati da se osjećate zapostavljeno i ignorirano. Moguće da netko ne obraća pažnju na vas ili vam ne pruža dovoljno pažnje

Sanjati da skupljate novac - Može ukazivati na strah od gubitka statusa u životu. Možda je san znak da nemate dovoljno sposobnosti kako bi ostvarili ono što želite.

Neočekivani pronalazak novca - Ako ste sanjali neočekivan pronalazak novca, takav san je dobar znak, koji predviđa da će vam dobre stvari doći u život. Nema potrebe da se brinete o bilo čemu jer će se sve odvijati kako planirate. Ovaj san ponekad znači velike životne promjene na bolje. To je znak radosti i sreće.

Sanjati gubitak novca - Ako ste sanjali da izgubite nešto novca, takav san obično predstavlja loš znak koji vam ukazuje na probleme u bliskoj budućnosti. Vjerojatno ćete naići na probleme vezane za vaš dom i porodicu. Ponekad bi ovi problemi mogli biti povezani s poslom. Snovi o gubitku novca mogli bi biti odraz vaše strepnje oko završetka mnogih zadataka koji su pred vama.

Sanjati pronalazak skrivenog novca - Ako ste sanjali da pronađete skriveni novac negdje u svojoj kući ili na nekom drugom mjestu, takav san vjerojatno ukazuje na manje probleme i brige u narednim danima. Ovaj san također može imati suprotno značenje, ukazuje na sretne događaje i sretne promjene u vašem životu.

Sanjati pronalazak poderanog novca - Ako ste sanjali da pronađete poderani novac, takav san nije dobar znak i mogao bi ukazivati na vaša lažna uvjerenja da se u vašem životu sve odvija dobro. U stvari ćete otkriti da ljudi koji su vam najbliži rade stvari iza vaših leđa koje nikada ne biste mogli da zamislite.

Sanjati pronalazak snopa novca - Ako ste pronašli snop novca u snu, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na to da će se stvari u vašem životu odvijati vrlo dobro u bliskoj budućnosti. Možda će vam neko čak pomoći da premašite neke poteškoće tako da sve protekne u redu. Sve vaše prepreke i problemi lako će se riješiti.

Sanjati pronalazak novca u nekoj staroj odjeći - Ako ste sanjali da tražite novac u nekoj od stare odjeće, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na financijske probleme i gubitak prihoda. Ponekad ovaj san može ukazivati na neuspjeh u poslovnim pothvatima, zbog lošeg upravljanja i prevelikih troškova. Možda ovaj san ukazuje na odražavanje prošlih grešaka, stvaranje uvida i učenje od njih. Ovo bi moglo biti čak i dobro za vaše buduće upravljanje poslovanjem. Ovaj san također može značiti da stvari ispadaju da nisu tako loše koliko izgledaju.

Sanjati papirnati novac - Ako ste sanjali papirni novac, takav san vas može podsjetiti na neke račune ili dugove koje bi trebalo uskoro platiti.

Sanjati novac u kovanicama - Ako ste sanjali kovani novac u svojim rukama, planovi koje imate nisu realni pa ćete biti razočarani time. Ako ste primali kovani novac, očekujte zaruke, a ako ste ga davali, pripazite što radite, moglo bi vas skupo stajati. Ako ste mijenjali kovani novac u papirnati, bit ćete na gubitku. Oprez!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro