Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Rastava

Sanjati rastavu - Ako ste sanjali da se rastavljate, znajte da je to odraz vaših poteškoća u vezi. Nemojte odmah klonuti, dopustiti da vama zavlada malodušnost i žalost. Trgnite se, sve se može srediti samo trebate pokazati volju i želju za to.

Razvod od partnera - Ukoliko ste sanjali da se u snu razvodite, i da ste i vi i vaš partner saglasni sa tom odlukom, na javi ima konotaciju da ste vrlo usamljeni i emotivno nesigurni, te da ste u stalnom strahu i brizi da li ste postupili ispravno ili pogrešno, i ne uspijevate da se ponašate u skladu sa prioritetima, već previše pažnje pridajete sitnicama i minornim problemima, a ne vidite „trn u svom oku“.

Netko drugi se razvodi - ladne obiteljske zajednice, ima na javi simboliku da ste previše okupirani samo sobom i svojim poslom ili problemima, te da ste sasvim zanemarili osobe koje su vam drage ili bitne, i da vam ili nedostaje vremena ili posvećenosti za druge osobe, te vam one to vrlo jasno i stalno „prebacuju“.

Sanjati da ne želite razvod - Ako ste sanjali da ne želite razvest u snu, te da pokušavate da nagovarat svog partnera da dajte vašem braku „još jednu šansu“, ima na javi jasnu konotaciju da ste osoba koja se vrlo trudi i zalaže za svoje ciljeve, te da prije svega pokušavate da „balansirate“ između svojih i tuđih potreba, i/ili želja, i da se trudite da svima ugađate i udovoljavate, pa ste često i nesrećni i „rastrzani“.

Razvod roditelja - San u kome se razvode vaši roditelji, posle vrlo dugih godina skladnog i srećnog braka, te ste vrlo i iznenađeni i nesretni zbog takve njihove odluke, na javi implicira da ste uspjeli nekim svojim ili postupcima ili neuspijehima, da povredite i razočarate bliske i drage osobe, i da se vrlo kajete, ali i da je prekasno, i da ćete vrlo teško dobit željeni oproštaj i „drugu šansu“.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro