Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Rat

Sanjati rat - Simbolika rata je u snu raznovrsna i vrlo i upečatljiva, te može odražavat nečiji podsvjesni strah od sukoba ili neprilika na javi. Ili pak može biti simbol nekih događaja koji se nenadano dogode, koje nitko nije u stanju predvidjeti.

Vidjeti rat u kojem ne sudjelujete - Ako ste u snu vidjeli ratne sukobe, te vam se oni „odvijaju pred očima“, i vi ste u velikom strahu za svoju sigurnost i za svoj život. To na javi ima sasvim negativnu konotaciju, te i označava baš velike periode nevolja, problema, tugovanja ili razočarenja, koji će zahvatiti sve životne aspekte, te potpuno uništiti svaki pokušaj sreće.

Boriti se u ratu - Ukoliko se u svom snu borite u ratnim sukobima, takav san smatrajte upozorenjem koje se tiče vašeg zdravlja. San može značiti da ste puni ljutnje i nezadovoljstva sobom ili ljudima oko sebe što negativno utječe na vaše psihičko zdravlje. Iskoristite ovaj san kao podsjetnik se riješite negativnih emocija, uživate u životu i provodite više vremena s ljudima koji vas čine sretnima i koji na vas djeluju inspirativno.

Dobiti poziv u rat - San u kome vam je stigao „vojni poziv“ da idete u rat, a koji ne smijete odbiti zbog dužnosti i patriotizma, simbolizira vaš strah i nemoć u situacijama kad niste u mogućnosti upravljati kako se stvari razvijaju.

Poznata ili draga osoba ide u rat - Ako ste sanjali da u rat ispraćate nekoga koga poznajete, bilo da je to vaš partner, prijatelj ili član vaše obitelji, u zbilji taj san upućuje na negativne događaje. Moguće je da će vas neko od osoba koje ste sanjali grubo povrijediti ili nenadano razočarati te će vas rastužit njegove laži i neiskrenost prema vama.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro