Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ugriz

Sanjati ugriz - Ako sanjate ugriz na koži, san ukazuje na bolest.

Sanjati ugriz mačke - San u kojem Ugriz ili ogrebotina mačke znači nezgodu, povredu.

Sanjati ugriz psa za ruku - Ako vas pas ugrize za ruku znači da netko ima kontrolu nad vašim životom. Ta osoba vas može lako povrijediti i previše joj dopuštate.

Sanjati ugriz psa za prste - Ako vas pas u snu ugrize za prste znači da biste mogli izgubiti neke od svojih odlika (ili vještina) kojima se ponosite. Navedeno bi moglo ozbiljno narušiti vaše samopuzdanje.

Sanjati ugriz psa za nogu - San u kojem Vas pas ugrize za nogu (ili stopalo) simbolizira gubitak stabilnosti. Odnosno, pred vama je period u kojem ćete imati osjećaj da “gubite tlo pod nogama“ jer ćete se suočiti s problemima koji će djelovati nerješivo.

Sanjati ugriz psa za rame - Pas u snu koji vas ugrize za rame znači da ste suočeni s previše obveza u životu i teško se nosite s nametnutom odgovornošću.

Sanjati ugriz psa za vrat - San u kojem Vas pas ugrize za vrat znači da se borite s konfliktima. Razum govori jedno, a osjećaji drugo. Ne znate kako postupiti, a da ne pogriješite.

Sanjati ugriz zmije - Ako ste sanjali da vas je ugrizla zmija, san implicira da će vas netko oklevetati. Iako se ne zamjerate ljudima, uvijek se nađe netko kome niste po volji. Ne vodite računa kome pričate vaše intimne stvari. Moguće je da se povjeravate bliskim prijateljima, ali postoji opasnost da će isplivati tajne koje krijete od javnosti.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro