Razgovarajte iz USA
putem bonova
Matej
Nazovite i unesite 582
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Matej

KOD: 582

Prošlost je prošlost saznajte vašu budućnost, imate problema u ljubavi u financijama ili sa energijama, gledam u karte i mogu vam pomoći, dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima. Zato pogledajmo vašu budućnost i kaj Vam ona donosi. Niste sigurni u svog partnera ili imate nekoga tko vas ignorira, tu sam da vam pomognem. Osjećate se bezvoljno, loše vam je nejede vam kako treba, zapitajte se što se desava a ja sam tu da vam pomognem.
Otvaram karte gledam u sudbinu
Nazovite Sa Povjerenjem

Komentari korisnika

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

hrvojezg

Najbolje je to što se uvijek najlakše otvaramo ljudima koji nisu u našem svakodnevnom životu. Nema srama, nema nelagode, uvijek dobio super pomoć i odlične savjete.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro