Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mia
Nazovite i unesite 119
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Mia

KOD: 119
  • Ljubav - Brak
  • Posao
  • Sex
  • Astrologija
  • Lenormand karte
  • Svijeće
  • Tarot

Imam dvadeset godina iskustva u radu i pomoći klijentima. U zavisnosti od Vaših potreba, prilikom konzultacije služim se Tarot kartama, Oracle kartama ili astrologijom. Moj pristup kombinira ezoteriju, Jungovu psihologiju kako bi Vama pomogla riješiti problem, ukloniti blokade, pronaći svrhu i smisao, da se povežete sa sobom. Sa mnom možete razgovarati o najdubljim i skrivenim problemima koje ćemo pokušati riješiti uz pomoć Tarota i arhetipova Velike Arkane.
Tarot citanje je tehnika koja Vam uz moju pomoć omougućava da prodrete u osobno i kolektivno nesvijesno, te time dobijete odgovore, spoznaje ili uklonite blokade koje stoje na putu "rada na sebi". Pitanja koja treba postavljati tarotu su: Šta trebam učiniti/poduzeti da bih došao/la do određenog cilja ili ostario/la željeno. Koji je najbolji način ili kakav stav da zauzmem, kako da se postavim - Ako napravim ovako kako će to utjecati na situaciju, i slično. Što su Vaša pitanja "dublja" i točnija, tarot čitanje će Vam biti vise od pomoći. Pitanja koja su formulirana kao izbor ili/ili i pitanja koja počinju sa da ili ne nisu dobro formulirana i potrebno ih je preformulirati. Primer, da li će ishod željenog biti pozitivan, treba preformulisati u – šta trebam napraviti da bih ostvario/la željeno ili koje su mogućnosti da se željeno ostvari. Tarot čitanja ne deluju u okviru fatalističkog poimanja sveta I zahtevaju Vašu slobodnu volju, odluku i razum.

Komentari korisnika

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

ja sam zvao jer me zanimalo kak se ta savjetovanja opče rade

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

Lucija_Luca

Živjela sam u zabludi, a jedna mi je gospođa u samo jednom pozivu otvorila oči. Još sad ne mogu vjerovati da sam bila tako naivna. Hvala joj do neba!

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro