Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Kamasutra, drevni indijski tekst posvećen umjetnosti ljubavi i seksa, već stoljećima intrigira i inspirira parove diljem svijeta. Ali jeste li znali da određene seksualne poze mogu biti posebno prikladne za svaki horoskopski znak? Saznajte kako prilagoditi svoj ljubavni život prema zvijezdama.

Kamasutra prema horoskopu:

Ovan, Bik, Blizanci - Položaj "Kaubojka"

Lezite opušteno na leđa dok vaša partnerica preuzima kontrolu. Neka ona nježno raširi vaše bokove i uspravi se iznad vas, spremna na senzualno putovanje. U ovom intimnom trenutku, njezin je tempo i jačina ključni. Osjećajte se slobodno prepustiti njezinoj inicijativi dok vas obuzima strast i uzbuđenje.

kaubojka-kamasutra

Rak, Lav, Djevica - Položaj "Žlica"

Ovo je kamasutra poza u kojoj oba partnera leže na boku, s muškarcem kao velikom žlicom iza žene, koja je mala žlica. U ovom intimnom zagrljaju, muškarac nježno pritišće uz ženina leđa dok se potpuno povezuju tijelima. Partnerica bi trebala blago razmaknuti noge, dajući muškarcu lakši pristup. Muškarac nježno traži njezinu vaginu rukom i pažljivo ulazi straga, stvarajući duboku intimnost i osjećaj povezanosti. Ova kamasutra poza omogućuje bliski fizički dodir i emocionalnu povezanost, pružajući užitak i zadovoljstvo oboma partnerima. U ovom senzualnom trenutku, dopustite strastima da vas vode i uživajte u zajedničkom iskustvu koje će vam pružiti nezaboravne trenutke intime i bliskosti.

kamasutra-zlica

Vaga, Škorpion, Strijelac - Položaj "Yab-Yum"

Muškarac sjedi udobno na krevetu ili podu, dok mu žena prilazi i rašireno se postavlja ispred njega, okrenuta prema njemu. Njezini otvoreni bokovi omogućuju mu pristup s prednje strane. U ovom intimnom trenutku, muškarac nježno ulazi, stvarajući duboku povezanost i senzualno zadovoljstvo. Ova kamasutra poza omogućuje bliski fizički kontakt i emocionalnu intimnost, dok partneri istražuju različite aspekte svoje ljubavne veze. Uživajte u ovoj bliskosti i međusobnom užitku koji će vam pružiti nezaboravne trenutke strasti i ljubavi.

kamasutra-horoskop

Jarac, Vodenjak, Ribe - Položaj "Lijeni pas"

Seksualna poza u kamasutri, "Lijeni pas", kao što joj i samo ime govori, pruža intiman i opušten pristup ljubavnom činu. U ovoj pozi, oba partnera leže, ali muškarac leži na vrhu, oslanjajući se na partnericu koja leži ispod njega. Partnerica, kao domaćin igre, pruža udobno ležište dok muškarac preuzima vođenje. Ova kamasutra poza omogućuje muškarcu da istražuje različite senzualne pokrete i ritmove, prilagođavajući tempo i dubinu penetracije prema svojim željama i potrebama. Partnerica može uživati u pasivnoj ulozi, opuštajući se i prepustivši muškarcu vođstvo u ljubavnoj igri. Ova intimna poza naglašava bliskost i povezanost između partnera, stvarajući nezaboravne trenutke užitka i zadovoljstva

lijeni-pas-kamasutra

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro