BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Žena Bik - Znakom Bika upravlja Venera, što žene u znaku Bika čini posebno ženstvenim i senzualnim. Rođeni između 20. travnja i 20. svibnja pripadaju ovom znaku, drugom u Zodijaku, i prikladno poznati kao Bik.


Bik je i zemljani i fiksni znak, od kojih potonji znači da se drže tradicije i odbacuju promjene u većini područja života. Zapravo, prilično su postavljeni u svojim načinima.

 

 

Žena Bik – Opće karakteristike

 

Osobine ličnosti koje posjeduju žene Bikovi čine ih utjelovljenjem tihe snage i ljepote. Nitko ne može odoljeti ženi koja spaja snagu i izdržljivost bika s gracioznom darežljivošću duha.

Žena Bik

Iako su Bikovi poznati po tvrdoglavosti, kad su u pitanju ljudi do kojih im je stalo i njihovi romantični odnosi, oni idu iznad i izvan okvira kako bi bili sigurni da su svi u njihovoj blizini dobro zbrinuti. Tih, vođen i pun grmljavine, život i ljubav sa ženom Bik će zasigurno biti slavni.

Žena Bik

 

 

mjesecni-horoskop

Žena Bik


Iako su pomalo hedonistički nastrojene, žene Bikovi imaju ukus za fine stvari u životu. Ona je odlučna, neovisna, odana i iskrena. Nema drugog znaka poput nje, a kad baci oko na nagradu, uvijek je prati, bez obzira na okolnosti. Također je dosljedna i uravnotežena, vrijedno radi i uživa u jednakim razinama.

Žena Bik

Kao jedan od najpouzdanijih horoskopskih znakova, žena Bik ide naprijed, uvijek sa svrhom. No, ona je otporna na promjene i kad se jednom odluči, gotovo ju je nemoguće uvjeriti u suprotno. Živi život imajući u vidu osobni uspjeh, a njezina tvrdoglavost samo je jedan od razloga zašto.

 

Sex&veze

 

Kad žena Bik traži potencijalnog partnera, radije se povuče i dopušta mu da preuzme inicijativu. Iako je asertivna i sigurna u sebe, jer je fiksni znak, ukorijenjena je u tradiciji i ništa nije tako tradicionalno kao žena koju se pokušava osvojiti.

Žena Bik

Partner koji joj donosi cvijeće i istinski je obasipa pažnjom i brižnošću vjerojatno će osvojiti njezino srce. Iako je svojeglava, živi prilično skromnim životom; isto vrijedi i za romantiku, gdje joj ne trebaju velike romantične geste da bi bila impresionirana.

Žena Bik

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Svatko tko ima sreće da izađe sa ženom Bikom osjećat će se kao u vezi s njom. Brine se o svom partneru i spušta oprez kad joj bude udobno. Ova stabilna i pouzdana žena tu je u dobrim i lošim trenucima, jer je zaljubljena žena Bik idealan partner.

Žena Bik

Kad se jednom zaljubi, nevjerojatno je predana i odana. Uostalom, već je potrošila toliko vremena da se uvjeri da je netko vrijedan njezina srca! Budući da je povjerenje od najveće važnosti, ako ga partner na bilo koji način slomi, ima dovoljno zdravog razuma da ode.


Ipak, odnos izgrađen na vjernosti i povjerenju trajat će vječno. I ne samo to, već i sjajan odnos za ženu Bika usmjeren je na dijeljenje emocija, te pružanje nježne ljubavi i brige.


Ona je najkompatibilnija s vodenim znakovima Rakom i Ribama i zemaljskim znakom Djevica. Djevica je odgovorna i pouzdana; Rak je nježan i voli zaštitu koju Bik pruža; Ribe cijene nježnost i romantiku koju Bik daje u odnosima.

Žena Bik

Bikom vlada Venera, planet senzualnosti i ženstvenosti, pa ova žena želi nježno seksualno iskustvo s pravom osobom. Više od užitka, doista joj je stalo do dubokog povezivanja sa svojim partnerom.


Kad ima spolni odnos s nekim koga voli, žena Bik jednostavno je očaravajuća. Izvan spavaće sobe djeluje dosadno i nepromijenjeno, ali tijekom seksa je intenzivna i usredotočuje svoju energiju na strast.


Budući da se ustručava promijeniti, sasvim u redu da bude s osobom sa sličnim seksualnim iskustvima. Ona ima moć i izdržljivost da održi strast na životu, čak i ako je svaki put na istim pozicijama.

Žena Bik

natalna-karta

 


Žena Bik kao prijateljica

 

Žena Bik je Vaš prijatelj za cijeli život. Prijatelji koje je stekla u mladosti često su s njom do kraja života. Ženi Bik prijateljstvo je važno, a sva lojalnost i podrška koju pruža potječe s mjesta ljubavi. Ipak, očekuje da će joj prijatelji pružiti isto.

Žena Bik

Umjesto velike skupine poznanika, Bik preferira mali krug svojih najbližih prijatelja. Može joj biti teško steći nove prijatelje, uglavnom zato što je takva po prirodi i nije uvijek otvorena za promjene na ovaj način. Neće se potruditi tražiti nove pratitelje jer je zadovoljna onim dobrim prijateljima koje već ima.

Žena Bik

Sa ženom Bikom uvijek ćete se osjećati sigurno i voljeno u njezinoj prisutnosti. Skromna je i nikada neće dopustiti svojim voljenima da brinu o njihovoj sigurnosti. Ona brine za udobnost onih koje najviše voli.

 


Stil žene Bika

 

Žene Bikovi vole dobre stvari u životu, bilo da se radi o hrani, luksuznom načinu života ili, naravno, odjeći. Daleko od neozbiljnosti, žena Bik jednostavno cijeni kvalitetu i nikada se ne može zadovoljiti ničim osim najboljim. Općenito slatka i dobrodušna, može pokazati iznenađujući bljesak temperamenta kad je pod pritiskom.


Uporna, senzualna i odlučna, žena Bik je emocionalna sila na koju treba računati i savršena osoba koju morate imati u svojoj blizini kad Vam postane teško.

 

najjeftiniji-astro-centar

 

Žene Bikovi prave su majstorice da i sebe i svijet oko sebe zadrže u stvarnosti i osvijeste realne mogućnosti. Najnoviji trendovi nisu joj strani, već prihvaćaju samo one praktične i funkcionalne. Dok su siva dukserica i tenisice osnove ormara, žena Bik će ih nositi na moderan i kul način.

U ovom slučaju to znači trenirku sa zvonastim rukavima i praktičnim, simpatičnim i udobnim tenisicama.

Žene Bikovi gaje ljubav prema teksturi i kvalitetnim tkaninama, tako da se u njihovom ormaru može naći i par kožnih tajica. Izgled naglašavaju nakitom i super-slatkom torbom preko ramena koja podržava svaki outfit. Daleko od toga da Bik ne izgleda uglađeno od glave do pete.


Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

3 Riječi koje govore mnogo o vama!

 

Ljubavni sat - Satnica - Magija Ljubavnog sata

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

 

facebook

 

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro