Razgovarajte iz USA
putem bonova
Zlokobne osobine horoskopskih znakova

Zlokobne osobine horoskopskih znakova

Astrologija je od samih početaka ljudskog roda prisutna u svim sferama društva. Astrologija na sasvim drugačiji način daje uvid u osobine određenih individualaca, obrasce ponašanja određenih ljudskih skupina i karakternih kompatibilnosti ovisno o planetarnom položaju njihovog trenutka rođenja. Kako se većina horoskopskih analiza bazira većinom na pozitivne strane horoskopa zaboravljamo da uz dobre strane svaki horoskopski znak „krasi“ i loša strana. Zlokobne osobine horoskopa otkrivaju onu tamnu stranu horoskopskih znakova koju nikako nije ugodno upoznati. U ovom članku fokusirati ćemo se isključivo na loše osobine svakog horoskopskog znaka u svom najcrnijem trenutku.

 

Tamna strana horoskopskih znakova

osobine-horoskopa

Ovan

Poznat kao smion znak pun samopouzdanja, ovan svoju lošu stranu iskazuje kroz nestrpljivost i impulzivnost. Ovnova zlokobnost leži u tome što reagira bez razmišljanja o posljedicama svojih postupaka. Moto glavom kroz zid kada misle da su stjerani u kut često ih dovede u situaciju da žale za svojim postupcima.

Bik

Horoskop Bik je pravo lice odanosti. Odani su prijatelji, zaposlenici i partneri, ali zlokobna osobina ovog horoskopskog znaka se manifestira u tvrdoglavosti. Radi svoje tvrdoglavosti često žale za propuštenim prilikama i jako teško se odlučuju na promijene koje bi im u konačnici bile od velikog benefita u daljnjem životu.

 

lose-strane-horoskopa

 

Blizanac

Zla kob ovog dualnog znaka krije se u nedosljednosti i neodlučnosti. Često ne završe ono započeto bilo da je to posao, hobi, vrt ili pak međuljudski odnosi. Neodlučni su u većini svojih odluka i zbog toga se često stave u situaciju gdje moraju odlučiti nešto odmah i sad iako su imali dosta vremena da razmisle i odluče ono što je za njih najbolje. Većinom radi svojih zlokobnih osobina pate oni sami.

 

Rak

Rak kao senzibilan horoskopski znak svoju zlu kob iskazuje prvenstveno u naglim promjenama raspoloženja. U jednom trenutku sve je lijepo i krasno dok u drugom grmi i sijeva. Ova zlokobna osobina ih vrlo često sprječava da ostvare dublje i kvalitetnije međuljudske odnose.

 

los-horoskop

 

Lav

Samopouzdani i vrlo karizmatičan horoskopski znak krije još zlokobniju stranu koja se manifestira u čistu aroganciju. Arogancija ih vrlo često zna napraviti pravim ego manijacima koji se radi svog stava i ponašanja jako teško uklapaju u svako normalno društvo. Ova zlokobna osobina lavove zna često natjerati da se povuku u osamu, a neki nažalost ne izađu iz osame do kraja života.

 

Djevica

Horoskop je djevici podario puno poželjnih osobina kojih se ne bi posramio ni jedan horoskopski znak, ali tu idilu djevice pokvare same sebi ako postanu perfekcionisti. Zla kob proganja djevice tako što ih tjera da su konstantno nezadovoljne svime oko njih i u svemu traže manu. U stanju su pronaći manu i u najpovoljnijim situacijama i vole gubiti vrijeme i novac na ostvarivanje savršenstva, savršenstva koje je u nekim situacijama nerealno i na njihovu žalost nedostižno.

 

Vaga

Vaga koja je simbol harmonije i savršenog balansa postaje žrtva svoje diplomatske naravi koja im nalaže da izbjegavaju sukobe. Kako vage ne vole sukob i u stanju su učiniti gotovo sve samo da ne dođe do sukoba često se situacija okrene protiv njih i naprave štetu same sebi. Zapravo njihova zla kob proizlazi iz toga da ih taj osjećaj izjeda iznutra.

 

horoskop-za-sve-znakove

 

Škorpion

Škorpion bi se u horoskopu još mogao naziva i čistom strasti. Iz tre čiste strasti proizlazi jedna vrlo nezgodna osobina. Njihova zla kob je ljubomora. Ali ljubomora je samo početak škorpionove destruktivnosti. Plod škorpionove ljubomore koja se javlja kao prvi znak zlokobnosti proizlazi kao nuspojava u obliku posesivnosti, opsesivnosti i u konačnici osvetoljubivosti. Možemo zaključiti da se škorpion zna spustiti na jako niske energije, ponekad.

 

Strijelac

Strijelac kao pravi avanturista i optimista voli društvo i izazove. Zla kob kod strijelca se javlja kada mu netko povrijedi osjećaje. Tada strijelac otpisuje tu osobu za sva vremena i nema namjeru dozvoliti osobi da objasni svoje postupke. Dakle stijelac u svoju zlu kob sumira u nedostatku empatije za oprost.

 

Jarac

Ambicija je snaga koja pokreće horoskopski znak jarca. Zla kob u jarcu šteti najviše njegovim bližnjima, ali i njemu samome. Zla kob u jarca se manifestira u tome da postaju materijalisti i radoholičari koji vrlo često zanemaruju svoju obitelj i prijatelje u potjeri za onim što njihovu zlu kob najviše privlači, a to je novac.

 

negativan-horoskop

 

Vodenjak

Individualac, izumitelj, ekscentrik, genijalac to je vodenjak. Zla kob mu se manifestira kroz povučenost. Iako mu povučenost i samački život omogućuju da se maksimalno posveti onome što ga najviše interesira usamljenost je ono što izjeda vodenjake iznutra.

 

Ribe

Empatične ribe upravo postanu žrtve svojih vlastitih emocija. Kada nalet emocija ribama postane previše one se povuku u sebe i u stanju su plakati danima. Ribe se vole smijati kada u sebi plaču i to je njihova zla kob.

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro