Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Menstruacija

Sanjati menstruaciju - Menstruacija u snu je simbol čišćenja, rađanja novih ideja i novog početka, oslobađanja tenzija ili briga. Također, menstruacija može simbolizirati dobro zdravlje i dug život, naročito ukoliko je sanjaju stariji ljudi. Ako menstruaciju sanja mlada djevojka, to znači da će imati zdravstvenih problema, a ukoliko je u pitanju starija djevojka, to je znak da je spremna postati majka. Ako ste trudni, a sanjate da imate menstruaciju onda je to znak da trebate usporiti.

Sanjati menstrualnu krv po odjeći - Ako ste sanjali da je odjeća zamazana menstrualnom krvlju, to je znak da imate razne brige i probleme u svakodnevnom životu. Trebalo bi se obratiti svojim prijateljima i zamoliti ih za pomoć u takvoj teškoj situaciji u kojoj se nalazite ili ćete se naći u narednom periodu.

Sanjati menstrualnu krv po namještaju - Ako ste sanjali da je namještaj ili neki predmet u kući uprljan menstrualnom krvlju, to znači da ste previše radoznali i da se volite miješati tamo gdje vam nije mjesto. Bilo bi bolje da vodite računa o vlastitim problemima, a ne da zadirete u tuđi život. Međutim, ako po namještaju primijetite samo poneku svjetlu mrlju od menstrualne krvi, to je znak da ćete dobiti neke lijepe vijesti ili da će vam doći dragi gosti.

Sanjati da vam krv teče niz noge - Ukoliko ste sanjali da vam je menstruacija toliko obilna da krv teče niz noge, to je loš predznak. To znači da će vas razočarati i povrijediti osoba kojoj vjerujete, ali bolje je da na vrijeme otkrijete tko vam je lažni prijatelj.

Sanjati da čekate menstruaciju - Ako ste sanjali kako čekate da dođe menstruacija, a ona nikako da počne, to ukazuje na nevolje koje će vas zadesiti ali kojih ćete se uspjeti brzo riješiti. Ukoliko menstruacija ipak počne u snu, nakon dužeg čekanja, to znači da će vam rođaci pružiti neočekivanu pomoć u rješavanju nekog problema.

Sanjati da menstruacija kasni - Ako ste sanjali da vam menstruacija kasni, to ukazuje na važan susret koji vam slijedi u bliskoj budućnosti. To može biti neki ljubavni ili poslovni sastanak. Ovaj san vam služi kao upozorenje da dođete na vrijeme jer taj sastanak je prilika koja se ne propušta. Osim toga, djevojke često sanjaju da im menstruacija kasni ako ne koriste kontraceptivna sredstva i ako imaju strah od trudnoće.

Sanjati da menstruacija porani - Ako ste sanjali da je vaša menstruacija počela prije nego što bi trebala, to znači da će sastanak koji ste dugo čekali ipak biti odgođen. Ne trebate se nervirati jer ništa ne ovisi o vama.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro