Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Mjesec

Pun mjesec - Ako u snu vidite pun mjesec, to implicira da biste trebali odgoditi ženidbu/udaju. Moguće je da niste svjesni odgovornosti koju vaša odluka podrazumijeva zbog čega ste olako pristali da svoj život promijenite za 180 stupnjeva. Još uvijek niste dovoljno zreli da promijenite određene navike i pristanete na kompromise koji su neophodni da bi brak uspio.

Smanjen mjesec - Kada u snu vidite smanjen mjesec, to ukazuju da biste trebali pripaziti na dragu osobu. Vjerojatno će u narednom periodu biti ranjiva zbog čega će mu/joj biti potrebna vaša podrška i blizina. Svaka lijepa riječ, gesta ili pažnja koju joj posvetite za njega/nju će imati mnogo veće značenje nego što možete pretpostaviti.

Mladi mjesec - Sanjati mladi mjesec označava svađu s voljenom osobom. Iako ljubav nije nešto što manjka u vašoj vezi/braku, teško uspijevate pronaći zajednički jezik i složiti se oko toga kako će vaša budućnost izgledati. Isti temperament je ono što vas je jedno drugome privuklo, ali ako ga ne obuzdate, mogao bi vas i rastaviti.

Pomračenje mjeseca - Ako u snu vidite pomračenje mjeseca, to je upozorenje da ćete se naći u nemilosti. Može se dogoditi da će u firmi u kojoj radite doći do vrtoglavih promjena koje će ozbiljno ugroziti vaš položaj. Iako ćete dati sve od sebe da se pokažete u najboljem svjetlu, mnogo toga neće ovisiti samo o vama i vašim sposobnostima.

Crven mjesec - Sanjati jako crven mjesec simbolizira strasnu vezu. Moguće je da ćete upoznati osobu s kojom će vam biti jasno da vas ne očekuje nikakva budućnost, ali privlačnost koju ćete osjetiti, pobijedit će razum. Zavaravat ćete sebe da ste svjesni situacije u kojoj se nalazite što će se pokazati kao netočno kada dođe do rastanka koji je, od samog početka, izvjestan.

Sanjati mjesec - Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro vidjeli pun, mlad, smanjen ili jako crven mjesec, to je sigurno ostavilo utjecaj na vas.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro