Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Momak

Sanjati svog momka - Ako sanjate svog momka znači da i u snu proživljavate svoju ljubavnu vezu koju imate u stvarnosti, kao i osjećanja koja gajite prema njemu. Ako je vaš momak odsutan, a vaš san o njemu se sastoji od mnogo fizičkog dodira, milovanja i nježnosti, to samo potvrđuje koliko vam nedostaje njegovo prisustvo i njegova blizina. San vam govori da ne uzimate zdravo za gotovo stvari iz dana u dan. Naučite da cijenite sitnice.

Sanjati svog mrtvog momka - Ako sanjate kako vam je momak mrtav znači da neki dio vas koji je prije funkcionirao u vašoj vezi više nije vitalan, nije tu. Kao da vam nije dozvoljeno da potpuno izrazite svoja osjećanja. Možda je vaša kompletna veza na samrti i vrijeme je da je pustite, ostavite za sobom i prebolite.

Sanjati da vam je momak homoseksualac ili vas više ne voli - Ako sanjate kako vam vaš momak priopćava da je homoseksualac ili da vas više ne voli, to znači da se osjećate poprilično nesigurno u ovoj vezi. Isto tako ovo može značiti i da ste podigli vezu na neki viši nivo i sada se osjećate nesigurno i plašljivo jer ste na nepoznatom i nesigurnom terenu, a i ne volite promjene. Možda se osjećate zapostavljeno u njegovom životu ili onemogućeno da s njim dijelite sva njegova iskustva i doživljaje. Sve se svodi na povjerenje i komunikaciju. Ako je ovo tumačenje vašeg sna, ako se osjećate nesigurno i uplašeno, neophodno je da razgovarate sa svojim dečkom i da zajedno nađete neko bolje, možda kompromisno rješenje s kojim ćete se osjećati bolje i sigurnije.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro