Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

More

Sanjati more - More predstavlja vašu nesvjesnu stranu osobnosti. Ono može značiti prijelaz između svjesnog i nesvjesnog. Kao i svi vodeni simboli koje sanjate, more odražava vaše emocije. Ovakav san može vas upućivati i na nešto što treba da vidite jasnije. Alternativno značenje ovoga sna ukazuje na potrebu da stavite sebe nekome na raspolaganje ili da mu ponudite sigurnost. Vi ste osoba koji nekome nudi nadu i pozitivan pogled na život koliko god to može biti teško.

Sanjati da ste se izgubili na moru - Ako ste sanjali da ste se izgubili na moru to znači da se vrtite u krug u svom životu bez ikakvog smjera i smisla. Prema ovom tumačenju, vi ste preplavljeni emocijama. Ovaj san može da značiti i da niste spremni istražiti svoje intuitivne i instinktivne aspekte osobnosti.

Sanjati da ste na moru - Sanjati da jedrite na brodu ili uopće biti na moru predstavlja putovanje u vaš nepoznati dio. Za muškarce to može značiti i da istražuju svoju žensku stranu. Stanje mora može odražavati vaše emocije. Tako, uzburkano more može značiti da ste ljuti zbog nečega, da ne možete kontrolirati svoj bijes i gnjev. Mirno more pokazuje unutrašnje zadovoljstvo i mir.

Plivanje u moru - Plivati u moru pa još i u bistroj vodi, prekrasno je. Ako ste to sanjali, također je sve u najboljem redu. Bit ćete uspješni i na poslu i u osobnom životu, sve će vam ići baš onako kako ste zamislili.

Plivanje u mutnoj vodi - Ukoliko je voda bila prljava i mutna, pred vama su ozbiljne poteškoće.

Gledati kako netko drugi pliva - Ako ste u snu gledali kako pliva netko drugi, bit ćete smireni i opušteni, a ako ste profesionalni plivač, ostvarit ćete izvanredne rezultate. Sve čestitke!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro