Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Vatra

Sanjati vatru koja je pod kontrolom - Ako sanjate vatru koja je pod kontrolom, ograničena na jedno mjesto i ne širi se, onda ona predstavlja metaforu za vašu unutrašnju vatru, pokretače, porive koji vas vode kroz unutrašnju transformaciju vaše osobnosti. Ova iskustva su uglavnom nevidljiva i nedostupna vašoj okolini.

Sanjati kako vas vatra okružuje sa svih strana - Ako sanjate kako vas vatra okružuje sa svih strana, znači da trebate „proći kroz vatru“, odnosno napraviti poprilično hrabar i rizičan potez kako biste spasili svoju trenutnu „goruću“ problemsku situaciju u životu. Ako se u tom vatrenom obruču nalazi još netko sa vama, onda to znači da ste posebno vezani za tu osobu i da vas spaja nešto veoma značajno, moguće i neka strastvena tajna, ili je vaš odnos uglavnom pun emotivnog naboja. Vatra je često simbol poriva, motivacije i kreativne energije. Čuvajte se opasnih i rizičnih poteza. Očito se previše „igrate sa vatrom“, a posljedice mogu biti bolne.

Sanjati kako ste se opekli vatrom - Ako sanjate da ste se opekli vatrom znači da gubite kontrolu nad svojim temperamentom. Izgarate iznutra zbog nekog pitanja ili neke situacije i zbog toga gubite veliki dio energije. Sve vam je teže da se kontrolirate, pa počinjete zabrinjavati i druge oko sebe svojom impulzivnošću i neurotičnošću. Vrijeme je da otvorite dušu nekoj osobi od povjerenja ili stručnom licu koje vas može strpljivo saslušati i dati vam neki konstruktivan savjet. To je daleko lakše nego da sami sebe tako izjedate do unedogled, a očito je da se unutrašnja vatra ne smiruje.

Sanjati kako vam je kuća u plamenu - Ovaj san znači da trebate izvršiti neke radikalne promjene u svom životu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Horoskop braka za 2021. godinu
Horoskop braka za 2021. godinu

Više
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

Više
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro