Razgovarajte iz USA
putem bonova
Theo
Nazovite i unesite 621
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Theo

KOD: 621
  • Čišćenje aure
  • Karma
  • Ljubav - Brak
  • Novac
  • Posao
  • Psihološki razgovori
  • Astrologija
  • Karte
  • Numerologija
  • Tarot

THEO – Crveni Mag (Magus Rubrum), THOTH Tarot Majstor, Kabalist i duhovni Astrolog, bavi se ezoterijskim radom od 1987. godine, što aktivno traje do danas.

Uz otvaranje Thoth Tarot karata Crveni Mag - Magus Rubrum Theo analizira vaše sadašnje stanje, izravne utjecaje, vaš cilj ili sudbinu, daleku prošlost, nedavnu prošlost i buduće utjecaje na vas. Naravno, analiziram i Vas ponaosob, okolne faktore koji utječu na vas, vaše unutranje emocije i konačni rezultat svega.

Karmičkom Astrologijom otkrivam vaše prošle živote, a izradom Natalne karte iz ovog života dolazim do rješenja svih vaših zdravstvenih, poslovnih, ljubavnih i drugih poteškoća koje imate. Pored Natalne i Karmičke Astrologije, također izrađujem i horoskope za Vaše kućne ljubimce.

U seansama skandinavskih germanskih i engleskih Runa dolazim do odgovora na sva vaša pitanja koje vas muče, dok Crvenom (ljubavnom) Magikom vraćam vašeg partnera i pospješujem vašu ljubavnu vezu bez obzira na spolnu orijentaciju.
Rješavam vas nagaza, Uroka, nabačaja, Sihira, utjecaja Voodoo i Crne Magije.

Također radm i s Viskom IZIS i KARNAK, te sa selfičkim viskom iz Damanhura na traženju izgubljenih predmeta, životinja i ljudi.

Tu sam za Vas na kodu 621.

Komentari korisnika

Havla Neli! Pomogla mi je skinuti crnu magiju

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

anushka909

stvarno ste najbolji

ja sam zvao jer me zanimalo kak se ta savjetovanja opče rade

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

Anya Schwaiger

Jako sam zadovoljna savjetima Crvenog Maga. Imala sam velikih problema u ljubavi dok se nisam obratila Crvenom Magu. Theo - Crveni Mag me je podučio ljubavnim ritualima iz marokanske ljubavne magije i već nakon trećeg rituala od njih sedam koliko sam ih morala napraviti, siruacija s partnerom se osjetno poboljšala. Sad je sve u najboljem redu, a moj vjerenik i ja smo odlučili zajedno dobar dio ovog ljeta provesti na Karibima, a nakon toga se i vjenčati. Crveni Mag, hvala vam na svemu.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro